Lavazza a modo mioLavazza heeft met A Modo Mio een systeem op de markt gebracht waarmee iedereen kan genieten van een authentieke, Italiaanse espresso. A Modo Mio betekent letterlijk ‘op mijn eigen manier’. Daarmee wil Lavazza ervoor zorgen dat iedereen een goede espresso kan maken. Binnen 25 seconden drinkt u met een verse espresso. De apparaten voor dit systeem worden gemaakt door de koffiemachineproducent AEG.

Soorten koffie

A Modo MioKoffiebrander Lavazza is begonnen met vier verschillende smaken koffiecapsules. Inmiddels is het assortiment uitgebreid tot negen smaken. Door hun jarenlange ervaring met het branden van de beste koffiebonen is de kwaliteit van de capsules van Lavazza zeer hoog. Zes van de negen smaken bevatten 100 procent Arabica koffiebonen. De andere twee, Le Selezioni Divinamente en Intensamente, bevatten respectievelijk 20 en 50 procent Robusta koffiebonen.

Smaken koffiecapsules A Modo Mio

  • Le Selezioni DivinamenteA Modo Mio
  • Le Selezioni Magicamente
  • Appassionatamente
  • Deliziosamente
  • Cremosamente dek
  • Caffè Crema Lungo Dolcemente
  • Tierra Intenso
  • Intensamente

Koffieapparaten voor A Modo Mio

A Modo MioVoor het A Modo Mio systeem zocht koffiebrander Lavazza de samenwerking met koffiemachinebouwer AEG. Deze Italiaanse samenwerking resulteerde in een aantrekkelijke vormgegeven en vernuftige espressomachine. Er zijn twee varianten van het apparaat verkrijgbaar. Een basis model (Modo Mio Extra) en een uitgebreid model (A Modo Mio Premium). De kracht ligt dus niet in de kwantiteit van de modellen. Wel zijn de koffieapparaten verkrijgbaar in vele kleuren en eigen ontwerpen. De apparaten zijn volop verkrijgbaar bij elektronicawinkels.

A Modo Mio kopen

A Modo MioEen machine voor Lavazza A Modo Mio cups heb je al vanaf 50 euro en dat is niet duur vergeleken met apparaten van vergelijkbare systemen. Het nadeel van A Modo Mio is dat het lang niet overal te koop is, maar dat mag vandaag de dag met alle internetwinkels geen probleem zijn. Vooral niet als u een grote bestelling doet, in dat geval zijn de verzendkosten meestal gratis en zijn de A Modo Mio cups goed betaalbaar.