izzo logoNaast koffiebonen verkoopt Izzo ook ESE pads. Dit staat voor ‘Easy Serving Espresso’. ESE koffiepads zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken in een espressomachine of pistonhouder. De ESE pads van Izzo zijn gemaakt van de beste koffiebonen. Ze zijn geschikt voor een heerlijke cappuccino, espresso of café crème. Izzo heeft drie verschillende smaken ESE pads: Izzo Silver, Izzo Gold en een cafeïnevrije ESE pad. Met deze drie smaken kunt ook zowel thuis als op het werk gemakkelijke genieten van een heerlijke Napolitaanse espresso van Izzo.

Smaken Izzo ESE pads

Izzo padsIzzo heeft een aantal smaken pads in het assortiment:

  • Caffè Izzo Argento ESE, ofwel Izzo Silver;
  • Caffè Izzo Oro ESE, ofwel Izzo Gold;
  • Caffè Izzo Decaffeinato ESE, ofwel cafeïnevrije pads (blauwe verpakking).

Al deze smaken worden verkocht in online koffiewinkels. Webwinkels, zoals de Koffiecentrale, kopen groot in en bieden Izzo ESE pads voor een goedkope prijs aan. U dient dat bijvoorbeeld 150 pads tegelijk af te nemen en krijgt dan korting op de aanschafprijs.

Izzo ESE machines

Izzo ESE machineOm Izzo ESE pads te gebruiken heeft u geen speciale koffiemachine nodig. De ESE pads passen zijn te gebruiken in bijna iedere espressomachine. Izzo espresso heeft met de My Way espressomachine verschillende apparaten die zeer geschikt zijn voor de Izzo ESE pads. De My Way Lina is speciaal gemaakt voor ESE servings. De My Way Alex Duetto, de Vivi Pid en de Alex Pid zijn handmatige espressomachines, die ook geschikt zijn voor Izzo ESE pads.

http://youtu.be/MVJ0exCeXAM