douwe egberts grof gemalen koffieDouwe Egberts filterkoffie is verkrijgbaar in vele soorten en smaken. Aroma Rood is de bekendste filterkoffie, maar er is meer. Zo verkoopt Douwe Egberts ook gemalen koffie voor espresso en diverse luxe filterkoffies, waaronder het nieuwe Blend 1753. Voor iedereen die (weer) wil genieten van echte koffie en de beleving koffiezetten is Douwe Egberts filterkoffie een goede keuze.

Douwe Egberts Aroma Rood

Douwe Egberts filterkoffieDe meest gedronken koffie in Nederland is Douwe Egberts Aroma Rood. Deze koffie ruikt zoals echte koffie hoort te ruiken. De smaak is licht pittig. Dit komt door het mooie evenwicht tussen Arabica koffiebonen en Robusta koffiebonen. Douwe Egberts heeft de koffiebonen kort en vol gebrand. Hierdoor heeft de koffie een aangename en toegankelijke smaak. Voor veel mensen is Aroma Rood de enige echte koffie: vooral echt lekkere koffie.

Douwe Egberts Arôme Select

Douwe Egberts filterkoffieDouwe Egberts Arôme Select is een luxe filterkoffie van Douwe Egberts. Deze koffie bestaat uit een mix van Arabica koffiebonen met een klein deel Robusta koffiebonen uit Afrika en Azië. De smaak van Arôme Select kan beschreven worden als zacht en mild. Wie goed proeft, ontdekt een licht fruitig aroma. Met Douwe Egberts Arôme Select wordt uw dagelijkse kopje koffie een stuk smaakvoller.

Douwe Egberts Blend 1753

Douwe Egberts filterkoffieBlend 1753 is één van de luxe filterkoffies van Douwe Egberts. De naam verwijt naar het jaar van oprichting van DE als producent van koffie. De filterkoffie bestaat uit een mix van Arabica en Robusta koffiebonen. De bonen zijn langzaam gebrand. De smaak van Blend 1753 is rond en evenwichting. De koffie heeft een toegankelijke smaak en de nasmaak is minder bitter dan die van normale filterkoffie.