Blanche DaelDe Nederlandse koffiebrander Maison Blanche Dael is opgericht in Maastricht en heeft daar vandaag nog steeds haar belangrijkste klanten kring. Het bedrijf is al 123 jaar een kwaliteitsbrander van exclusieve koffiesoorten. Maison Blanche Dael was al ‘hofleverancier’ van veel Maastrichtenaren. Inmiddels heeft de koffiebranderij ook het predicaat ‘koninklijk hofleverancier’ ontvangen. Een prachtige erkenning voor de Maastrichtse Maison Blanche Dael koffie.

Blanche Dael koffie

Blanche Dael koffieBlanche Dael besteedt veel tijd aan de selectie van de allerbeste koffiebonen uit verschillende lande. Daardoor verkoop de koffiebrander 17 verschillende melanges van koffiebonen. Allemaal gebrand volgens de hoogste kwaliteitseisen. De meeste melanges bestaan voornamelijk uit Arabica koffiebonen. Maar waar nodig voor de smaak wordt natuurlijk ook gebruik gemaakt van Robusta koffiebonen. Welke melange van koffiebonen u het lekkerst vindt is persoonlijk, maar ze voldoen allemaal aan de hoogste kwaliteitseisen.

Koffie melanges

Blanche Dael koffiebonenDe collectie koffie melanges bestaan onder meer uit de melanges Araba, Mocca Turc, Columbia, Mocca du Brèsil en Melange Rouge. De smaken lopen uiteen van zeer mild tot zeer sterk. Daarnaast verkoopt deze koffiebranderij ook een heerlijke cafeïnevrije koffie. De Cafeïnevrije koffie is natuurlijk wel vol van smaakt net als alle andere koffie blends van Blanche Dael. Zodat u altijd kunt genieten van de fijne smaak van Blanche Dael koffie.

Klantenkring van Blanche Dael

Blanche Dael theeDe koffie van Blanche Dael wordt gekenmerkt door een sterke smaak, een mooie crèmelaag en een gemiddeld cafeïnegehalte. Maison Blanche Dael levert ook aan horeca en bedrijven. Ze mag veel Maastrichtse top horecabedrijven tot haar klantenkring rekenen. Ook uiten Maastricht zijn er steeds meer bedrijven die Blanche Dael koffie serveren. En dat is prettig voor de mensen die niet uit Maastricht komen.

Thee en chocolade van Blanche Dael

koffiebonen uit MaastrichtNaast koffiebonen verkoopt Blanche Dael ook een aantal theesoorten en lekkernijen voor bij de koffie. De thee wordt als losse thee in blikken verkocht. U kunt onder meer kiezen uit darjeeling, uit het noorden van India, en ceylon thee, uit Sri Lanka. De eigen melange van Blanche Dael bestaat uit zwarte thee, aangevuld met stukjes korenbloem en aardbei. Zo vindt dus ook de theeleut bij Blanche Dael iets lekkers om te drinken. Van de lekkernijen zijn voornamelijk de nougat, chocola en koffielikeur zeer populair.