Douwe EgbertsDouwe Egberts koffiebonen smaken simpelweg het beste wanneer je ze zelf maalt, met bijvoorbeeld een koffiemaler of koffiemolen. DE heeft verschillende soorten koffiebonen in het assortiment, waaronder de bekende Douwe Egberts Aroma Rood bonen. Daarnaast verkoopt Douwe Egberts ook luxe koffiebonen en koffiebonen voor een lekker sterk kopje espresso. Dus wat u zoekt Douwe Egberts heeft de bonen die u koffiesmaak passen.

Douwe Egberts Aroma Rood

Douwe Egberts koffiebonenVoor iedereen die zijn koffiebonen zelf wil malen, maar wel gehecht is aan de smaak van het bekende Douwe Egberts Aroma Rood, biedt Douwe Egberts een simpele oplossing: Aroma Rood koffiebonen. Met zijn licht pittige smaak en milde afdronk is deze koffie al jarenlang de meest gedronken koffie van Nederland. De Aroma Rood koffiebonen zijn verkrijgbaar in zowel kleine verpakking van 250 gram als grotere verpakking van 500 gram.

Douwe Egberts Aroma Variaties

Douwe Egberts EscellentDe Douwe Egberts ‘Aroma Variaties’ bonen zijn zeer geschikt voor iedereen die zijn koffie het liefst mild en zacht heeft. De koffiebonen zijn honderd procent Arabica en worden medium gebrand. Na het malen kunt u er bijvoorbeeld een café crème mee bereiden. Met DE Aroma Variaties geeft u het dagelijkse kopje net wat meer smaakt. Douwe Egberts Aroma Variaties bonen zijn verkrijgbaar in een 250 en 500 grams verpakking.

Douwe Egberts Espresso

Douwe Egberts espresso bonenDe DE koffiebonen voor espresso zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten: Regular en Dark Roast. De Regular koffiebonen zijn langzaam, medium gebrand en smaken mild en rond. De Dark Roast bonen zijn donker en langzaam gebrand, daardoor hebben ze een volle en krachtige smaak. Met de Douwe Egberts Espresso Regular zet u een lekkere café crème (lungo). De Dark Roast espressobonen zijn heel geschikt om een cappuccino mee te bereiden.

Douwe Egberts koffiebonen kopen

Douwe Egberts assortimentBijna ieder supermarkt verkoopt wel Douwe Egberts koffiebonen, al is dit niet altijd zo. Toch kan het uit om ook voor Douwe Egberts de online aanbiedingen te doorzoeken. Vooral in grotere verpakkingen zijn online goede aanbiedingen te vinden voor DE koffiebonen. Vooral voor de Aroma Variaties en Espresso koffiebonen zijn de online prijzen vaak beter dan in de groter supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo.