Fingerprinted koffieFingerprinted Sustainable Coffee is een koffielijn van de Nederlandse koffiebranderij Hesselink. De koffie lijn markeert het 125-jarig bestaan van Hesselink koffie in 2010. Fingerprinted koffie is een toonaangevende koffielijn, met een bijzondere uitstraling. Deze uitstraling wordt vooral gekenmerkt door het artwork van de bekende kunstenaar Eric de Bruijn. Met Fingerprinted koffie kunt van een duurzaam kopje koffie genieten.

Duurzame koffie

Fingerprinted koffiebonenFingerprinted is duurzame, kwalitatieve koffie, volledig gemaakt van Arabica koffiebonen. Het is 100 procent gecertificeerde Rainforest koffie en heeft bovendien het Efico foundation label. Van productie tot logistiek en van het koffiebranden tot aroma in uw koffie; het complete productieproces is volledig duurzaam georganiseerd. Ook wordt de koffie COvriendelijk geproduceerd. De koffielijn van Fingerprinted is zeer geschikt voor café crème, espresso en caffe latte.

Fingerprinted koffie

Fingerprinted koffieserviesDe espressokoffie van Fingerprinted is verkrijgbaar in de smaken ‘original’ en ‘dark’. De Fingerprinted Serious Dark is een sterke, donkergebrande espressokoffie van 100 procent Arabica koffiebonen. Dus vol aromatisch en met een serieuze nasmaak. De Fingerprinted koffie voor filter apparaten kent ook twee varianten. De ‘serious ground’ is de populairste gemalen snelfilterkoffie. De serious ground is gemalen fresh-brewkoffie. Daarin proeft u de nuances van onder andere karamel en chocolade.

Fingerprintd koffie kopen

Fingerprinted logoFingerprinted koffie is natuurlijk gewoon te koop via de webshop van Hesselink, waar je ook alle andere koffie van Hesselink kunt kopen. Een zak Fingerprinted koffie van een kilo kost rond de 20 euro. Fingerprinted koffie kunt u ook bij gespecialiseerd koffie webwinkels kopen. Die verkopen de koffie en koffiebonen van Fingerprinted voor ongeveer dezelfde prijs. Wanneer de bestelling groot genoeg is betaald u meestal geen verzendkosten.

Delicatessen voor bij de koffie

Bij ieder kopje koffie hoort iets lekkers. Vanzelfsprekend horen er biologische koekjes bij deze ‘groene’ koffie. Fingerprinted koffie wordt natuurlijk mooi geserveerd in het exclusieve koffieservies. Dit servies is ook ontworpen door de bekende kunstenaar Eric de Bruijn.