Lavazza koffiebonenDe Italiaanse koffiebrander Lavazza selecteert de beste koffiebonen ter wereld en brandt ze vervolgens tot in de perfectie. Hun manier van branden is korter en lichter dan u wellicht gewend bent. Maar het zorgt ervoor dat de smaak van de koffieboon echt naar voren komt, en minder bitter is. Omdat de Lavazza koffiebonen niet vettig zijn, zijn ze zeer geschikt voor volautomatische espressomachines. Hoe u uw koffie ook wilt bereiden, er is altijd een koffieboon van Lavazza die past bij uw smaak.

Lavazza koffieblends

Lavazza Crema & AromaLavazza heeft bijna 20 verschillende blends van Lavazza koffiebonen in het assortiment. De meeste zijn goed verkrijgbaar via webwinkels, gespecialiseerd in koffie. De blends van Lavazza koffiebonen verschillen bijvoorbeeld in de mate van branding (licht tot intensief) of de verhouding Arabica koffiebonen versus Robusta koffiebonen. Sommige koffiebonen zijn zeer geschikt voor het maken van een espresso of een cappuccino. Andere zijn meer geschikt om bijvoorbeeld een lekkere café crème van te maken.

Populaire Lavazza blends

Lavazza Qualità Oro‘Lavazza Qualità Oro’ (gouden verpakking) is een blend die volledig bestaat uit premium Arabica koffiebonen. Hij is zacht en aromatisch van smaak. De ‘Lavazza Qualità Rossa’ blend (rode verpakking) bestaat voor uit 60 procent uit Robusta en voor 40 procent uit Arabica. Deze blend heeft een rijke en volle smaak. Met de koffieblend ‘Lavazza Perfetto Espresso’ (zwarte verpakking) bereidt u een sterke espresso. Deze blend bestaat voor 70 procent uit Arabica en voor 30 procent uit Robusta koffiebonen.

Meer over Lavazza

Lavazza logoLavazza is een Italiaans koffiemerk uit Turijn. Het bedrijf is opgericht in 1895. Lavazza koffie wordt wereldwijd geëxporteerd en de eigen blends koffie staan zeer goed aangeschreven. Momenteel is Lavazza zelfs een van de grootste koffiebranders ter wereld. In Italië heeft het merk een marktaandeel van maar liefst 48 procent. De Lavazza koffiebonen behoren tot de top van de wereld en mag zich ook rekenen tot de top 50 van Europese koffiemerken.

Meer Lavazza koffie

Lavazza A modo MIONaast blends van koffiebonen in diverse smaken, verkoopt Lavazza ook gemalen koffie en koffiecapsules A Modo Mio in heel veel smaken. Voor iedere koffieliefhebber heeft Lavazza wel een koffiemelange. De koffiecapsules kunt u gebruiken in een van de vier soorten espressomachines van Lavazza. Zowel de koffie als de machines zijn te koop in de eigen webwinkel van Lavazza of in een van de vele online koffiewinkels.

Lavazza koffiebonen kopen

Lavazza is een bekend Italiaans koffiemerk en in Nederland is de koffie van Lavazza dan ook makkelijk verkrijgbaar. Er zijn supermarkten die koffiebonen van Lavazza verkopen. En ook online koffiewinkels verkopen producten van Lavazza. Een goed start punt voor de Lavazza koffiebonen zijn de webwinkels van KoffieTheePlaza.nl en Koffievergelijk.nl.