Segafredo koffiebonenSegafredo koffiebonen worden gevolgd van de pluk tot de verpakking. Zo beheerst deze bekende Italiaanse koffiebrander de gehele koffieketen en dat zorgt voor de hoogste kwaliteit. De Segafredo koffiebonen worden verbouwd op plantages in Brazilië. Het branden vindt plaats in zeer moderne koffiebranderijen wereldwijd. Het recept (de samenstelling) van de blends van koffiebonen is een groot geheim en alleen bekend bij de koffie-experts van Segafredo.

Segafredo blends

Segafredo Extra strongIn onderstaand Youtube-filmpje van Tasteweb wordt een aantal blends koffiebonen van Segafredo besproken. In het filmpje krijgt u niet alleen informatie over het merk Segafredo, maar ook een advies over de drie meest bekende blends van Segafredo koffiebonen:

  • Segafredo Espresso Casa
  • Segafredo Espresso Selezione Oro
  • Segafredo Selezione Crema

Segafredo Interezzo

Segafredo intermezzoDe meest verkochte melange van koffiebonen van Segafredo is ´Segafredo Intermezzo´. Deze lekkere Segafredo koffiebonen zijn geschikt voor elk moment van de dag. Door de melange van Arabica en Robusta koffiebonen heeft Segafredo Intermezzo een robuust en pittig karakter. Een echte krachtpatser voor een heerlijk kopje Italiaanse espresso! De verhouding 60/40 zorgt voor precies de juiste ingrediënten voor een lekker kopje espresso, cappuccino en latte macchiato.

Andere blends van Segafredo

Segafredo bonen‘Segafredo Caffè Senza Caffiena’ is een cafeïnevrije melange. Deze milde espresso koffie heeft een volle afdronk. Cafe Senza is geschikt voor zowel een kopje espresso als een lungo. De melange van Arabica- en Robusta bonen geeft een zachte, maar ook krachtige smaak. Een andere blend is ‘Segafredo Casa Espresso’. Deze heeft een volle, romige smaak, echt een authentieke espresso melange. Casa Espresso is geschikt voor espresso en volautomaten.

Over Segafredo

Segafredo logoSegafredo is opgericht door Massimo Zanetti. Het bedrijf is de grootste espressoproducent in Italië en wereldwijd. Segafredo heeft meer dan 70.000 zakelijke klanten en verkoopt 50 miljoen kopjes espresso per dag. Ook voor thuis heeft Segafredo een uitgebreid assortiment aan koffieproducten, inclusief het bekende Segafredo espresso servies. Dus u kunt thuis ook volop genieten van de koffie van Segafredo.

Segafredo koffiebonen kopen

De populairste Segafredo bonen zijn te koop in de Nederlandse supermarkten zoals Alber Heijn. Ben je op zoek naar een betere deal op koffiebonen dan kun je online groot inkopen en dat kan bij de koffie webwinkels van KoffieTheePlaza.nl en Koffievergelijk.nl. Als je meerdere pakken koffiebonen tegelijk koopt krijg je niet alleen korting maar betaal je vaak ook geen verzendkosten.