L'Or EspressO cupsL’Or EspressO zijn cups voor Nespresso apparaten die gemaakt worden door Douwe Egberts. Daarmee is Douwe Egberts de eerste aanbieder van Nespresso capsules naast Nespresso zelf. De L’Or EspressO cups kunnen gebruikt worden in alle Nespresso koffiemachines. Er zijn zes verschillende Douwe Egberts espresso koffies: Supremo, Forza, Splendente, Sontuoso, Delizioso en Santinato. Ze hebben allemaal hun eigen intensiteit en smaak. Er is ook een cafeïnevrije variant verkrijgbaar. Iedere cup is 40 ml en luchtdicht afgesloten.

Prijs L’Or EspressO cups

L'Or EspressO cupsIn tegenstelling tot de capsules van Nespresso, worden de L’Or EspressO cups gewoon verkocht in de supermarkt. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in de dertien Douwe Egberts winkels en in de webshop van Douwe Egberts. Een verpakking met 10 L’Or EspressO cups varieert van 2,30 tot 3,29 euro. De prijs van 1 kopje espresso of lungo varieert dus per kopje van 23 tot 33 cent. Dit is iets goedkoper dan de Nespresso cups, die gemiddeld 35 cent per kopje kosten.

L’Or EspressO cups Lungo en Sublime

L'Or EspressO cupsDe L’OR EspressO lungovarianten zijn ontwikkeld met optimale smaak en intensiteit in gedachten. Met iedere cup geniet u van een grotere kop koffie (lungo) met de hoogste kwaliteit. Een overzicht van alle lungosmaken: Estremo, Profondo, Fragrante, Elegante en Suave. Er is ook een cafeïnevrije lungo cup verkrijgbaar, de Decaffeinato.

Douwe Egberts L’Or EspressO Sublime is speciaal ontwikkeld voor iedereen die houdt van een espresso van zeer hoge kwaliteit. De ‘Sublime’ cups bestaan uit drie varianten met daarin pure Arabica koffiebonen: Impressico, Vivace en Prezioso. Deze koffie melanges hebben bevatten hinten van onder meer noten en citrus.

Nespresso machines

DeLonghi LattissimaDe L’Or EspressO cups van Douwe Egberts kunnen gebruikt worden in alle koffiemachines waarin ook de reguliere cups van Nespresso passen. Merken Nespresso machines zijn DeLonghi, Magimix, Krups, Miele en Siemens. Ook zijn er standaardmodellen die door meerdere fabrikanten worden gemaakt: Essenza, Pixie en CitiZ. Specialer zijn de Miele Nespresso inbouwmachine en de Siemens TK 911.