hervulbare senseo - CoffeeduckZijn de Senseo koffiepads u te duur of kunt u met het huidige assortiment Senseo koffie niet de koffie zetten die u wilt? Dan kan Coffeeduck voor Senseo een uitkomst voor u zijn. Coffeeduck voor Senseo is een hervulbaar systeem voor zowel oude als nieuwe Senseo koffiemachines. Met dit systeem bepaalt u zelf welke koffie u gebruikt en welke hoeveelheid koffie u nodig heeft in de Senseo. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bijzondere koffie van Illy of Lavazza. Ook is het mogelijk zelf eerst koffiebonen te malen en met behulp van Coffeeduck een lekker kopje koffie te bereiden.

Coffeeduck hervulbare Senseo

Hervulbare senseoMet de Coffeeduck tweepadshouder verandert u de Senseo machine in een echt espresso-apparaat. In feite is de Coffeeduck een tweepadshouder die ook geschikt is voor gemalen koffie. U zult verbaasd staan over de mogelijkheden! Een mok koffie, geen probleem. Een sterke espresso, dat lukt direct. Twee normale bakjes koffie? Geen enkel probleem. Koffie zetten met Coffeeduck voor Senseo is een bijzonder leuke ervaring.

Hoe werkt Coffeeduck voor Senseo?

In onderstaand filmpje wordt uitgelegd hoe hervulbare Senseo Coffeeduck werkt. Zoals u ziet, is koffiezetten met Coffeeduck voor Senseo erg makkelijk en wordt het binnen korte tijd een prettige ervaring.

 

Soorten koffie voor Coffeeduck

Hervulbare nespresso - CoffeeduckDouwe Egberts maakt sinds een aantal jaar speciale Senseo pads voor espresso. Deze Senseo koffiepads worden geleverd met een speciale padhouder. De houder laat minder water door, zodat de koffie sterker wordt. Een espresso uit het Senseo koffieapparaat is vanwege de lage druk van de Senseo (0,5 bar) niet te vergelijken met een espresso uit een echte espressomachine (19 bar).

Voordelen van de hervulbare Senseo

  • Lekkere koffie zetten is een koud kunstje;
  • U bespaart geld, want de Coffeeduck is vaatwasbestendig en gaat jaren mee;
  • De typische cremalaag van de koffie blijft behouden;
  • Coffeeduck produceert geen afval en is dus milieuvriendelijk.