Op deze pagina vindt u een overzicht van de bekendste koffiemerken in Nederland en België.

Blanche Dael

Blanche Dael koffieHet Nederlandse koffiemerk Maison Blanche Dael is afkomstig uit Maastricht. Het bedrijf brandt is al meer dan 123 jaar exclusieve koffiesoorten. Daarnaast verkoopt Blanche Dael zoetigheid voor bij de koffie.

Douwe Egberts

Douwe Egberts koffieHet bekendste Nederlandse koffiemerk is Douwe Egberts. De meest gedronken koffie van Douwe Egberts is Aroma Rood. Ook verkoopt DE koffiebonen, espressobonen en de populaire Senseo koffiepads.

Fingerprinted

Fingerprinted koffieFingerprinted Sustainable Coffee is een koffielijn van koffiebranderij Hesselink. U geniet altijd van een verantwoord kopje koffie, want Fingerprinted koffie heeft het Rainforest Alliance Certified keurmerk.

illy

illy koffieIlly is een wereldwijd bekend en geliefd Italiaans koffiemerk. Illy biedt een unieke melange van de negen beste soorten Arabica koffiebonen. Die zijn afkomstig uit Zuid-Amerika, Centraal Amerika, India en Afrika.

Izzo

Izzo koffieIzzo Caffè is een ambachtelijke koffiebrander uit Napels. Naast koffiebonen verkoopt Izzo ook ESE Servings. Dit zijn koffiepads, speciaal ontwikkeld voor gebruik in een espressomachine of pistonhouder.

Kimbo

Kimbo koffieCaffè Kimbo staat voor authentieke Italiaanse espresso. Van hoge kwaliteit, pure smaak en een vol temperament. De koffieproducten van Kimbo zijn verkrijgbaar als cups en pods. Ook verkoopt het bedrijf koffiemachines.

La Brasiliana

La Brasiliana koffieLa Brasiliana koopt zijn koffiebonen rechtstreeks in bij de koffieplantage. De koffiebonen worden langzaam geroosterd. Dit zorgt voor een heerlijke harmonie van aromatische ingrediënten.

Lavazza

Lavazza koffieLavazza is een bekend Italiaanse koffiemerk uit Turijn. De espresso en cappuccino van Lavazza worden gemaakt uit zorgvuldig geselecteerd koffiebonen uit vijf koffieplantages in Brazilië en Midden-Amerika.

Nannini

Nannini koffieHonderd jaar geleden opende Guido Nannini zijn eerste winkel in Sienna. Tegenwoordig verkoopt Nannini niet alleen koffie en espresso melanges, maar ook authentieke Italiaanse snoepjes, taarten en andere patisserie.

Peeze

Peeze koffieHet Nederlandse Peeze maakt alleen gebruik van de allerbeste Arabica koffie. De koffiebonen worden apart en per soort gebrand. Daarnaast verkoopt Peeze filterkoffie, koffiepads en pods.

Segafredo

Segafredo koffieSegafredo is de grootste espressoproducent van Italië. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, beheerst Segafredo het productieproces vanaf de koffieboon tot de bereiding van een heerlijk kopje espresso.