douwe egberts koffieserviesEen koffieservies kan heel uitgebreid zijn of juist heel simpel. U gebruikt het dagelijks of het komt alleen uit de kast bij bijzondere gelegenheden, zoals Kerstmis. Wie heeft er niet een favoriete mok, waaruit hij ’s ochtends het liefste zijn koffie drinkt? Het aanbod aan koffieservies is groot. Op deze pagina leest u over twee heel bekende koffieserviezen, namelijk dat van Douwe Egberts en van van het Italiaanse koffiemerk illy.

Koffieservies van Douwe Egberts

Douwe Egberts Blond AmsterdamIn welk gezin wordt er nou niet gespaard voor een van de mooie serviezen van Douwe Egberts? Het Douwe Egberts koffieservies heeft een zachte, moderne uitstraling en is daarom tijdloos. Met de spaarpunten kunt u (onderdelen van) een koffieservies online bestellen. Vroeger kon dat in de fysieke én online shop van Douwe Egberts, tegenwoordig in de winkels van Blokker. De meest verkochte serviezen zijn van Blond Amsterdam en Piet Hein Eek.

Illy koffieservies

illy koffieserviesNaast heerlijke koffieproducten, verkoopt illy ook koffieservies. Het bekendste is het witte espressokopje met het rode logo, gemaakt van porselein. Er zijn drie soorten illy koffieservies van porselein en ze zijn overwegend wit. De kunstzinnige illy Art Collection is wereldwijd bekend. Ieder jaar verschijnt een nieuwe collectie, en dat maakt dit koffieservies een geliefd object voor verzamelaars.

Het glazen koffieservies van illy koffie is gemaakt van kristal. Er zijn glazen te koop voor espresso, voor thee en voor koude dranken, zoals ijskoffie. Naast bijzonder koffieservies verkoopt illy design koffielepels, een melkopschuimer, een receptenboek met koffierecepten en waterglazen met het bekende rode logo.

Andere servies merken

Arabia TuokioHet Deense lifestylemerk Bodum verkoopt mooie dubbelwandige theeglazen, genaamd ‘Pavina’. Ook het servies van Finse design merk Arabia is geliefd. Een van de bekendste serviezen van Arabia is het ‘Tuokio’ servies. Zoals gezegd: zoveel mensen, zoveel smaken. Dus bent u op zoek naar een landelijk koffieservies, een modern servies of een servies met bloemen, u vindt het zeker in een van de vele servieswinkels of online shops.