douwe egberts koffieservies 01Met uw spaarpunten kunt u een Douwe Egberts koffieservies bij elkaar sparen. Denk hierbij aan kopjes, schotels, eierdopjes of (bij voldoende punten) zelfs een volledig servies. Het bekende rood-witte servies bestaat onder andere uit koffieglazen, koffiemokken, een kop en schotel en handige koffiemokken voor onderweg. In de winkel van Douwe Egberts kunt u het actuele aanbod van serviezen zien. Heeft u een keuze gemaakt, dan levert u de spaarpunten in en kunt het servies mee naar huis nemen. Vaak is het wel nodig om bij te betalen als u een servies wilt kopen.

Douwe Egberts koffieservies kopen

douwe egberts koffieserviesHet Douwe Egberts koffieservies heeft een zachte, moderne uitstraling en is daarom tijdloos. Met de spaarpunten kunt u het koffieservies in de winkel kopen of online bestellen. Het meest populaire servies is dat van Oilily. Dit vrolijke servies combineert felle kleuren, zoals rood en oranje, met leuke witte stippen. Er zijn onder andere mokken en cappuccino kopjes te koop van Oilily. Als u een nieuw Oilily servies te duur vindt, kan altijd kijken voor een goed tweedehands servies, bijvoorbeeld op Marktplaats.

Douwe Egberts Blond Amsterdam servies

Douwe Egberts koffieserviesHet koffieservies van Blond Amsterdam is al jarenlang een populair en geliefd verzamelobject. Eerst was dit mooie servies alleen te koop bij warenhuis V&D. Speciaal voor Douwe Egberts hebben de dames van Blond Amsterdam een nieuwe servies ontworpen. De theemokken, koffiekopjes en bijpassende schoteltjes van het Douwe Egberts Blond Amsterdam servies zien er wederom vrolijk en gezellig uit.

Servies van Piet Hein Eek

douwe egberts koffieserviesPiet Hein Eek is een beroemde Nederlandse ontwerpen van onder meer meubels en complete interieurs. Hij grijpt terug op oude Hollandse tradities en materialen, zoals steigerhout. Ook het Douwe Egberts koffieservies van Piet Hein Eek ademt pure nostalgie uit. Het koffieservies combineert het traditionele Delfts blauw met een moderne, strakke uitstraling. In de winkel van Douwe Egberts zijn onder andere mokken, een theepot, gebaksbordjes en leuke schotels te koop. Het servies van Piet Hein Eek is een blikvanger op iedere tafel.

Douwe Egberts kinderservies

Douwe Egberts koffieserviesEen aantal serviezen is erg geschikt voor kinderen, met name door hun vrolijke kleuren. Denk hierbij aan Blond Amsterdam of Colorique. Met de spaarpunten van Douwe Egberts kunt u ook het mooie Nijntje kinderservies kopen. Dit servies bestaat uit mokken, bordjes, glazen en bestek, met daarop het lieve konijntje Nijntje en andere leuke boerderijdieren.