Illy koffieserviesNaast heerlijke koffieproducten verkoopt illy koffieservies. Het meest bekend is het witte, porseleinen espressokopje met het rode logo. Illy koffieservies bestaat uit drie serviezen van porselein, bijna allemaal wit. De kunstzinnige Illy Art Collection is wereldwijd bekend en een geliefd verzamelobject. Het glazen koffieservies van illy koffie is gemaakt van kristal. Er zijn glazen voor espresso, thee en koude dranken, zoals ijskoffie.

Illy Art Collection

Illy koffieserviesSinds 1992 maken beroemde kunstenaars schitterende koffiekopjes voor de illy Art Collection. Dit illy koffieservies is enorm geliefd: vele zijn duurbetaalde verzamelobjecten geworden. De oplage van de illy Art Collection is bijna altijd gelimiteerd. Kopjes zijn genummerd en dus uniek. Bepaalde series koffiekopjes zijn altijd verkrijgbaar in de officiële webshop van illy koffie. Sinds 2006 maakt illy ook bijzondere designer koffieblikken.

Illy koffieservies porselein

Illy koffieserviesHet koffieservies van illy is gemaakt van het beste porselein. Illy heeft drie collecties in het assortiment: de bekende koffiekopjes met het rode logo (logo Cups), ‘ Happilly Cups’ met kleurige lijnen en de moderne, tijdloze Design Collection. Ook is er een limited edition espressokopje te koop, ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van illy koffie in Nederland.

De illy koffiekopjes zijn in 1990 ontworpen door Matteo Thun. Niet alleen de koffiekopjes zijn prachtig, ook aan de schotels is aandacht besteed. De schotel kreeg de vorm van een sokkel, waarop het kopje als een kunstwerk kan staan.Een must have voor iedere illy koffieliefhebber!

Illy koffieservies van glas

Illy koffieserviesNaast porseleinen koffieservies verkoopt illy ook servies van glas om uw koffie uit te drinken. Net als het porseleinen servies is ook het glas van illy ontworpen door de bekende kunstenaar Matteo Thun. Illy koffie heeft Iperespresso espressokopjes met bijpassend schoteltje en Freddo glazen voor ijskoffie. Ook verkoopt illy dubbelwandige glazen van Bodum, genaamd ´Canteen´.

Overig servies

Naast bijzonder koffieservies verkoopt illy design lepels, een melkopschuimer, een receptenboek met koffierecepten en waterglazen met het bekende rode logo.