illy glazen koffieserviesNaast een koffieservies van porselein is er ook een illy glazen koffieservies om uw koffie uit te drinken. Glas is net wat eleganter dan porselein. Net als het porselein is ook het glazen koffieservies van illy ontworpen door de bekende kunstenaar Matteo Thun. Illy heeft Iperespresso espressokopjes met bijpassende schotel, Freddo glazen voor bijvoorbeeld ijskoffie en mooie dubbelwandige Bodum glazen, genaamd ´Canteen´, voor cappuccino en thee.

Illy Iperespresso glazen

Illy glazen koffieserviesMet de Iperespresso glazen uit de collectie illy glazen koffieservies geniet u nog meer van uw espresso. Deze mooie, kleine koffiekopjes zijn ontworpen door designer Matteo Thun, waarmee illy vaker samenwerkt. De kopjes zijn gemaakt van kristal en zijn zeer elegant. Het logo van illy is erop gezandstraald. Zo ontstaat een spannend doorschijnend effect. De illy Ipersespresso glazen worden verkocht in een set van twee, vier of zes kopjes, vanaf 40 euro. Ze zijn verkrijgbaar in de illy webshop.

Illy Freddo servies

illy glazen koffieserviesIlly Freddo glazen zijn ontworpen door Matteo Thun. Met deze stijlvolle glazen uit het illy glazen koffieservies geniet u nog meer van een heerlijke ijskoffie of caffè latte. De glazen worden verkocht in een set van zes. U kunt zo onder andere kopen in de webshop van illy. Alle glazen zijn voorzien van een gezandstraald illy logo. U kunt kiezen tussen Freddo glazen van 150cc of 250cc. Voor de prijs hoeft u het niet te laten: Freddo glazen zijn te koop voor 28 euro (150cc) of 31 euro voor 250cc.

Bodum glas Canteen

illy glazen koffieserviesIlly werkt soms samen met andere grote merken. Een goed voorbeeld daarvan zijn de mondgeblazen glazen van Bodum, genaamd ‘ Canteen’. Het strakke ontwerp is niet alleen mooi om te zien, maar ook robuust. De glazen uit het illy glazen koffieservies zijn dubbelwandig en dus isolerend. Zo blijft uw thee thee langer warm en koele drankjes, zoals ijskoffie, langer koud. Een glas Bodum Canteen kost ongeveer 20 euro en is te koop in de betere servieswinkel of online, in de Bodum webshop.