illy koffieservies porseleinHet illy koffieservies porselein is gemaakt van het beste porselein. Alle koffiekopjes zijn ontworpen met een gevoel voor schoonheid en een liefde voor lekkere Italiaanse koffie. Sinds 1992 brengt illy koffie jaarlijks de illy Art Collection uit. De koffiekopjes in deze collectie worden ieder jaar ontworpen door bekende, internationale kunstenaars. Ze zijn genummerd en gesigneerd en worden gelimiteerd uitgebracht. Een echte must have voor de verzamelaar!

Illy espressokopje met logo

illy koffieservies porseleinHet meest bekendste onderdeel van het illy koffieservies porselein is een wit espressokopje, met daarop het rode illy logo. En dit alles staand op een wit schoteltje. Dit koffieservies is in 1990 ontworpen door Matteo Thun. Hij gaf het koffiekopje zijn herkenbare ontwerp. In het kopje komt een espresso het beste tot zijn recht. De bijpassende schotel kreeg de vorm van een sokkel. Daarop staat het kopje als een kunstwerk. Dit klassieke koffieservies staat stijlvol in iedere keuken.

50 jaar illy koffieservies porselein

illy koffieservies porseleinAl vijftig jaar brengt illy Italiaanse espresso en passie in Nederland. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft illy een limited edition espressokopje uitgebracht. Rondom witte kopje staat het logo van illy koffie met daarbij de tekst ’50 – sinds 1961 in Nederland’. Het kopje is verpakt in mooie geschenkdoos en is slechts eenmalig verkrijgbaar. Dit bijzondere espressokopje kost 30 euro, maar is een echte must have voor iedere fan van illy koffie!

Wit koffieservies zonder illy logo

illy koffieservies porseleinEen kopje illy espresso drinkt u natuurlijk uit het originele illy koffieservies van porselein. De kopjes van Illy zijn te koop in drie varianten: espresso (klein kopje), lungo (normaal kopje) en cappuccino (groot kopje). Daarnaast is er ook illy koffieservies zonder logo te koop: de illy Design Collection. Dit tijdloze servies bestaat uit espresso- en cappuccinokopjes, schoteltjes, bijpassende lepeltjes en een suikerpot.

 

Illy koffieservies porselein kopen

U koopt het illy koffieservies porselein in de betere koffiespeciaalzaak. Of natuurlijk in de officiële illy webshop.