AlessiHet Italiaanse Alessi maakt al bijna 50 jaar huishoudelijke producten. Of het nu gaat om een cafetière, fruitschaal of fluitketel: alle producten van Alessi vallen op door hun bijzondere design, gecombineerd met een goede functionaliteit. Omdat Alessi een groot en bekend merk is zijn de producten van Alessi goed verkrijgbaar. Zowel warenhuizen zoals de bijenkorf als online webshops verkopen Alessi producten.

 

Alessi cafetière Inka

Alessi Cafetière InkaDe Inka cafetière van Alessi is sinds 2000 op de markt. Dit zeer succesvolle ontwerp is afkomstig van de Italiaan Guido Venturini. Venturini een van de vaste ontwerpers van Alessi. De Alessi cafetière Inka is verkrijgbaar in groen, blauw en zwart. Deze koffiemaker heeft een modern en opvallend design en een capaciteit van 72 cl. De prijs van de Inka cafetière is ongeveer 70 euro. Vrijwel iedere webwinkel in huishoudelijk spullen verkoopt deze opvallende cafetière.

Alessi cafetière Girotondo

Alessi cafetière GirotondoDe koffiemaker Girotondo past naadloos in het grote assortiment producten van Alessi in de Girotondo lijn. Dit ontwerp is te herkennen aan de vrolijke poppetjes, die op alle producten van deze lijn terug komen. Deze cafetière heeft een inhoud van 72 cl. Daarmee zet u 8 kopjes koffie. De roestvrijstalen kan is voorzien van een handig handvat. De Alessi cafetière Girotondo kost ongeveer 105 euro.

Alessi cafetière 9094

Alessi cafetière 9094De Alessi 9094 heeft een opvallend design en bestaat uit een omhulsel van hoogglans rvs, met daarin een container van hittebestendig glas. Deze cafetière is verkrijgbaar in een formaat voor drie en acht kopjes koffie. Met de Alessi 9094 cafetière kunt u naast lekkere koffie ook kruidenthee of gewone thee bereiden. De prijs van deze Alessi cafetière zal rond de 115 euro liggen.

Alessi cafetière Adagio

Alessi cafetiere AdagioDe Alessi Adagio is een verfijnde, minimalistische cafetière. En zal zeker bij mensen in de smaak vallen die van een strak design houden. Door de dubbelwandige kan blijft de koffie langer warm dan in een normale glazen cafetière. De Adagio cafetière heeft een inhoud van 60 cl en is daardoor zeer geschikt om te gebruiken voor een lekker kopje koffie bij het ontbijt. Voor ongeveer 100 euro koopt u een Alessi cafetière Adagio.

Alessi cafetière Cactus

Alessi cafetière CactusMet de Cactus heeft Alessi een cafetière ontworpen die niet alleen een speelse uitstraling heeft, maar ook nog eens de lekkerste koffie zet. Het omhulsel is gemaakt van geperforeerd en gepolijst rvs. Deze koffiemaker past prima bij andere producten uit de Cactus-lijn van Alessi. De prijs van de Alessi Cactus is ongeveer 129 euro. Met deze prijs hoort deze Alessi cafetière bij de high-end producten.

Alessi cafetière MGPF

Alessi cafetiére MGPFDe cafetière MGPF heeft een kan van roestvrij staal en is voorzien van een handig handvat. Er zijn twee varianten van de Alessi MGPF te koop: met een zwart of met een blauw handvat. Ook bij deze koffiemaker giet u simpelweg kokend water over gemalen koffie. Met het filter scheidt u de koffie van het koffiedik en geniet u in een handomdraai van een lekker kopje koffie. De Alessi MGPF is te koop voor ongeveer 115 euro.