bodum cafetièreBodum is een bekende Deens designmerk, dat onder andere producten maakt voor de keuken. Bodum heeft veel spullen in het assortiment om van lekkere koffie te genieten, waaronder cafetières. Een Bodum cafetière bestaat uit een cilinder van glas, omhuld door een houder van messing, roestvrij staal of plastic. In een Bodum cafetière heeft u geen koffiefilter nodig. Hierdoor blijft er geen koffiesmaak in het filter achter. Er zijn onder andere cafetières te koop voor onderweg, waarmee u altijd en overal kunt genieten van verse koffie.

Assortiment Bodum cafetières

Bodum cafetièreHet bekendste en wellicht beste merk voor cafetières is Bodum. Het motto van dit Deense designlabel is dat mooi design niet duur hoeft te zijn. De Bodum cafetières zijn in Nederland op veel plaatsen verkrijgbaar; onder andere bij de koffiewinkels van Simon Lévelt. Ook online is het niet moeilijk de mooie cafetières van Bodum te vinden. Een Bodum cafetière is te koop vanaf ongeveer 20 euro.

Afwerking Bodum cafetière

Bodum cafetièreMet de cafetières van Bodum maakt u in een handomdraai heerlijke koffie van grof gemalen koffiebonen. Het handvat en de voet beschermen tegen de hitte van de koffie, terwijl de isolatie van de kan zorgt voor goede isolatie. Het glas van een Bodum cafetière is hittebestendig. Het deksel is speciaal ontwikkeld om koffie niet te laten lekken. Een duidelijk voorbeeld van hoe Bodum functie en design combineert.

Meest verkochte Bodum cafetière

Bodum cafetièreDe bekendste en meest verkochte cafetière is de Bodum Brazil. Ook de Brazil koffiemaker biedt Deens design. Met deze cafetière biedt Bodum iedereen de mogelijkheid om snel zelf het perfecte en meest verse kopje koffie te zetten. De Brazil cafetière is verkrijgbaar in zes kleuren, waaronder rood, groen en oranje. Met deze cafetière zet u ongeveer drie koppen koffie in één keer. De prijs van de Bodum Brazil is ongeveer 20 euro.