Bonjour cafetièreBonjour maakt hoogwaardige en innovatieve koffieproducten, waaronder cafetières. Het bedrijf heeft een groot aanbod van cafetières voor zowel thuis als onderweg. Met de koffiemachines van Bonjour zet u altijd een lekker kopje koffie. En dankzij het dubbelwandige systeem blijft uw koffie ook nog eens lang warm. Door hun bijzondere design staat een Bonjour cafetière ook nog eens mooi op uw tafel of aanrecht!

Bonjour Triomphe

Bonjour cafetièreStijlvol en praktisch, dat is de Bonjour cafetière ‘Triomphe’. Deze nieuwste cafetière van Bonjour kenmerkt zich door een dubbelwandige houder, met een handig en robuust handvat. En het ontbreken van glas geeft deze cafetière een hele andere uitstraling. De Triomphe is verkrijgbaar voor ongeveer 50 euro. Met deze prijs behoort de Bonjour Triomphe tot het midden segment binnen de cafetières.

Bonjour Lucie

Bonjour cafetièreDe Bonjour ‘Lucie’ is te koop in twee formaten: voor 3 of 8 kopjes koffie. De karaf is gemaakt van onbreekbaar plastic. Door het speciale filter in de deksel geniet u altijd van een kopje koffie zonder koffiedik erin. Deze Bonjour cafetière is verkrijgbaar in drie vrolijke kleuren: blauw, rood en paars. Dit is een goedkope variant: voor ongeveer 20 euro heeft u al een Lucie.

Bonjour Ami-matin

Bonjour cafetièreDe Bonjour Ami-matin cafetière is de ideale cafetière voor onderweg. Deze cafetière kan tegen een stootje, want hij is gemaakt van onbreekbaar Tritan plastic. Door de speciale filterdeksel met siliconensluiting komt er nog minder koffiedik in uw kopje. De Ami-matin is verkrijgbaar in rood, zwart, groen en blauw, voor 3 of 8 kopjes koffie. De prijs van deze cafetière voor onderweg of op vakantie is ongeveer 20 euro.

Bonjour Monet

Bonjour cafetièreHet mooie ontwerp van de Bonjour cafetière ‘Monet’ is een aanwinst voor iedere ontbijttafel. Deze cafetière heeft een namelijk een zeer klassieke uitstraling. De koffiemaker is voorzien van een verchroomde en roestvrij stalen deksel en frame. Het lid van de deksel en de handgreep hebben een bijpassende kleur. Met deze cafetière zet u een vol en stevig kopje koffie voor 3, 8 of 12 personen. De Monet kost rond de 30 euro.

Bonjour Hugo

Bonjour cafetièreDe Bonjour ‘Hugo’ biedt het beste op koffiegebied. Hij combineert design en innovatie voor de lekkerste koffie. De Hugo is vrijwel onbreekbaar en daardoor zeer geschikt voor op de camping, op de boot of bij een picknick. Deze cafetière heeft een comfortabele handgreep en een kunststof omhulsel. Er kunnen ongeveer 4 kopjes koffie in. De Bonjour cafetière Hugo is te koop in vier kleuren: zwart, wit, blauw of groen. De prijs ligt rond de 30 euro.

Bonjour Rhône

Bonjour cafetièreHet ontwerp van de Bonjour ‘Rhône’ is geïnspireerd door de schilderachtige Franse rivier de Rhône. Deze 8- of 6-kops cafetière combineert tijdloze elegantie met revolutionaire innovatie. De karaf is cilindervormig en heeft een rvs-deksel en handvat. Voor ongeveer 50 euro heeft u de variant voor 8 kopjes koffie in huis. Met deze prijs behoort de Bonjour Rhône tot de middensegment cafetières.

Bonjour Maximus

Bonjour cafetièreDe Bonjour Maximus is verkrijgbaar in 2 maten: 8 of 12 kopjes. Met name de koperen uitvoering is erg mooi om te zien. Daarnaast is deze cafetière verkrijgbaar in roestvrij staal, gepolijst rvs en rood. Door het gepatenteerde filtersysteem in het deksel wordt de kans op koffiedik in uw koffie verkleind. De prijs van de Bonjour cafetière Maximus is ongeveer 30 euro.

Bonjour Montano

Bonjour cafetièreMet de Bonjour ‘Montano’ zet u maar liefst 8 kopjes koffie in een keer. Door de dubbelwandige karaf blijft de koffie lekker lang warm. Het ontwerp van de Bonjour Montano is afgeleid van authentiek Italiaans design. De Bonjour Montano springt er uit door haar scheve ontwerp. U heeft al een Montano voor ongeveer 30 euro.

Bonjour Linear

Bonjour cafetièreDe Bonjour cafetière ‘Linear’ wordt gekenmerkt door een meesterlijke afwerking. De hittebestendige glazen karaf wordt omhuld door een frame van roestvrij staal. Het bijzondere ontwerp van dit frame geeft de cafetière een moderne uitstraling. Er is een Linear verkrijgbaar voor 6 of 8 kopjes koffie en de prijs is ongeveer 30 euro.

Bonjour Fiore

Bonjour cafetièreDe Bonjour Fiore ziet er op het eerste gezicht uit als een normale thermoskan. Toch zet u hiermee in een handomdraai de lekkerste koffie. De satijnen afwerking geeft de Fiore een bijzondere uitstraling. Ook deze Bonjour cafetière heeft een uniek filtersysteem in het deksel. Daardoor blijft het koffiedik achter in de karaf en niet in uw kopje. De uitvoering voor 8 kopjes kost ongeveer 30 euro.