eva solo koffieEva Solo is een Deens lifestyle merk, dat bekend staat om het combineren van design en functionaliteit. Daardoor zijn de producten van Eva Solo zeer geschikt voor dagelijks gebruik. De koffieproducten zijn er in drie varianten: een cafetière en 2 koffiemakers, namelijk een koffiekaraf en een koffiepot, genaamd ‘Madam Solo’. Met de karaf beleeft u een ware ‘slow coffee’ ervaring. Met de Madam Solo zet u koffie met een filter of zoals de Italianen dat doen: door heet water te gieten op vers gemalen koffiebonen.

Eva Solo cafetière

Eva Solo koffie cafetièreIn de Eva Solo cafetière doet u naar smaak grof gemalen koffiebonen en vervolgens heet water. Na vier minuten doet u het filter naar beneden. Hierna kunt u de koffie meteen drinken. Door de trendy isolerende hoes blijft  de koffie heet. De cafetière heeft een inhoud van 1 liter en u zet er ongeveer 8 kopjes koffie mee. Alle onderdelen, behalve de hoes, kunnen in de vaatwasser.

Koffiekaraf van Eva Solo

Eva solo koffie karafDe koffiekaraf van Eva Solo is een mooi voorbeeld van ‘slow coffee’. De karaf bestaat uit vier delen: de karaf zelf, het filter, de afsluitdop en een neopreen jasje. Deze zorgt er voor dat de koffie minstens een uur lang op temperatuur blijft. Alle onderdelen, behalve de jas, zijn vaatwasmachinebestendig. De koffiekaraf van Eva Solo is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen: 0,6 liter, 1 liter en 1,4 liter. Dus of u nu alleen of met de hele familie van lekkere koffie wilt genieten: er is altijd een koffiekaraf van Eva Solo die erbij past.

Madam Solo

Eva Solo koffie Madam SoloMet de ´Madam Solo´ koffiemaker vierde Eva Solo in 2013 haar 100-jarig bestaan. De ‘Madam Solo’ is een moderne interpretatie van de iconische Deense koffiepot Madam Blue. Met de Madam Solo kunt u op twee manieren koffie zetten: op de traditionele manier met een koffiefilter of ‘al fresco’, door heet water te gieten over grof gemalen koffiebonen. Deze bijzonder mooie koffiepot is gemaakt van porselein, met een druppelvrije schenktuit. De afsluitdop is van siliconen.