grosche cafetièreGrosche maakt mooie cafetières, glazen theepotten en dubbelwandige kopjes voor koffie en thee. Grosche heeft haar cafetières vernoemd naar grote Europese steden. Zo is er de Grosche Lisbon, Grosche Madrid, Grosche Zürich en Grosche Rome. De producten van Grosche worden vooral verkocht in Canada, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Online kunt u cafetières van Grosche makkelijk bestellen via Amazon en Ebay.

Grosche Lisbon

grosche cafetiere lisbonDe Grosche cafetière Lisbon is een simpele en elegante koffiemaker. Hij is verkrijgbaar in twee formaten: 1 liter en 350 ml. Door een tweede filter in het deksel wordt het koffiedik nog beter gescheiden van de koffie. Met de Lisbon zet u een lekker kopje koffie in een handomdraai. De Lisbon kan ook gebruikt worden om met losse bladeren thee te zetten. Het is wel verstandig een aparte cafetière te kopen voor thee en koffie.

Grosche Madrid

grosche cafetiere MadridDe Grosche cafetière Madrid heeft een glazen beker en een mooi bewerkte chromen behuizing. Dit is een unieke koffiemaker, die niet veel mensen zullen hebben. Madrid is momenteel de best verkopende cafetière van Grosche. Het unieke design is erg populair. Deze cafetière heeft niet één, maar twee filters. Beiden zijn gemaakt van roestvrij staal en zorgen ervoor dat er geen koffiedrab in de koffie komt. Ideaal dus als u op zoek bent naar een bijzondere cafetière.

Grosche Zürich

grosche cafetiere zurichDe Grosche cafetière Zürich valt op door zijn eenvoudige en functionele ontwerp. Hierdoor is deze cafetière makkelijk te gebruiken. Het filter is gemaakt van roestvrij staal. U kunt deze snel schoonmaken met heet water of in de vaatwasser. Een cafetière zoals de Grosche Zürich is goed geschikt om mee te nemen op vakantie of te gebruiken op het werk. De Grosche cafetière Zürich  is te koop vanaf 15 dollar.

Grosche Chrome

grosche cafetiere chromeDit ontwerp van Grosche is een topkwaliteit cafetière. Door zijn krachtige en stijlvolle ontwerp staat de Grosche Chrome mooi op iedere koffietafel. De Chrome cafetière heeft een hoogwaardige nikkel afwerking op de behuizing. Alle onderdelen van deze koffiemaker zijn eenvoudig schoon te maken en mogen in de vaatwasser. Deze cafetière behoort tot de high-end cafetières van Grosche.