Hema LogoEen goede cafetière kost algauw 30 euro. Voor wie koffie wil zetten op deze manier, maar niet te veel geld uit wil geven aan een cafetière, is er een oplossing. HEMA verkoopt regelmatig cafetières voor ongeveer 10 euro. Ook met een goedkope cafetière van HEMA kunt u een lekker kopje koffie zetten. Let op de cafetière is geen standaard onderdeel van het HEMA assortiment. Dus als u er een wilt aanschaffen dan moet u de folders in de gaten houden.

Cafetière van HEMA

HEMA cafetièreDe  HEMA cafetières hebben een plastic cilinder. De cilinder wordt omhuld door een houder, meestal ook van plastic. Door het gebruik van plastic is de HEMA cafetière mindere gevoelig en gaat dus minder snel stuk. Ook is de HEMA cafetière hierdoor lichter. Mede daarom is een cafetière van HEMA goed te gebruiken op vakantie. Zo kunt u ook op de camping of de boot lekkere koffie zetten en hoeft u niet bang te zijn dat de cafetière snel breekt

Koffie zetten met een HEMA cafetière

HEMA cafetièreKoffie zetten met een HEMA cafetière is makkelijk: u mengt grove koffie en heet water. Dit mengsel laat u 4 minuten trekken, u drukt de pomp omlaag en klaar is de koffie. De koffie is weliswaar niet helemaal helder, maar heeft wel een uitgesproken smaak. De sterkte van de koffie is afhankelijk van de hoeveelheid koffie die u in de cilinder doet, het type cafetière en de kwaliteit van de cafetière.

Maten cafetières

HEMA cafetières en andere merken zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten: van 3 kopjes tot een grote cafetière van 12 kopjes (1,5 liter). In dubbelwandige modellen blijft de koffie ook nog eens extra lang warm blijft. Handig voor thuis, maar ook op vakantie!

Cafetière van Bodum of Bialetti kopen

HEMA cafetièreWie op zoek is naar iets meer kwaliteit en rond de 30 euro uit wil geven, koopt een cafetière van bijvoorbeeld Bodum of Bialetti. Deze cafetières vallen op door hun bijzondere design, met strakke lijnen en vrolijke kleuren. En deze cafetières worden het hele jaar door verkocht dus u hoeft niet te wachten tot dat ze weer opgenomen worden in het assortiment.