la cafetiereWie zelf lekkere koffie wil zetten, kiest bijvoorbeeld voor een cafetière van het Britse merk La Cafetière. Dit is een fabrikant van allerlei mooie producten op koffiegebied. Het merk bestaat al meer dan 50 jaar en maakt, ondanks de bedrijfsnaam, meer dan alleen cafetières. En dat in een land waar een cafetière een ‘french press’ heet! La Cafetière wil met haar producten een beetje van ‘la dolce vita’ bij u thuis brengen.

Stijl van La Cafetière

La Cafetière koffieLa Cafetière verkent voortdurend nieuwe stijlen en manieren om de beleving van een luxe koffiezaak over te brengen naar het comfort van thuis. Van het strakke design van Bialetti tot de rustieke uitstraling van Japanse theeserviezen; La Cafetière werkt continu met de beste designers voor haar cafetières en andere koffieproducten. Zo zijn de producten van La Cafetière altijd eigentijds.

Soorten cafetières van La Cafetière

La Cafetière koffieHet assortiment van La Cafetière bestaat uit verschillende mooie cafetières. Zo passen de modellen ‘Midnight Star’ , ‘Isabel’ en ‘Titania’ door hun bijzondere en opvallende design perfect op de eettafel. Er zijn ook modellen voor alledaags gebruik, zoals de ‘ Classic’ , verkrijgbaar in chroom of goud (de ‘Nero’ en de ‘Optima’). Voor iedereen is er dus een cafetière die past bij zijn of haar smaak.

Cafetières van rvs

La cafetière koffieLa Cafetière heeft ook cafetières met een strak, industrieel uiterlijk. Dit zijn de modellen ‘Thermique’ en ‘Unique’. Deze koffiemakers zien eruit als een koffiepot, maar het zijn cafetières. Ze zijn voorzien van een dubbele wand, zodat uw koffie nog langer warm blijft. De ‘Nouveau Classic’ is ook een cafetière van rvs, maar heeft een glazen karaf. Op deze manier blijft u koffie nog langer warm en geniet u langer van uw koffie.

Kleuren cafetières van La Cafetière

La Cafetière koffieVoor wie graag een cafetière in een vrolijke of opvallende kleur wil, is bij La Cafetière ook aan het juiste adres. Het bedrijf heeft, net als het Deense Bodum, onder meer oranje, groene, rode en paarse koffiemakers in het assortiment. Deze lijn geeft de toepasselijke naam ‘Rainbow’. De cafetières zijn leuk te combineren een voor hem en haar.

Witte cafetière

La Cafetiére koffieEen bijzondere cafetière is de ‘Lexi Fine China Cafetière’. Deze witte cafetière is door de Britse ontwerpster Alison Appleton exclusief ontworpen voor La Cafetière. De Lexi Fine heeft een Japanse, rustieke uitstraling. Het ontwerp is probeert het warme gevoel van porselein terug te laten komen in een cafetière. Het langwerpige ontwerp geeft deze cafetière een klassieke uitstraling. Er kan maar liefst 0,9 liter koffie in.