Dolce Gusto machine Krups CircoloDolce Gusto is een van de populairste manieren om een kop koffie te zetten (met een koffie cup). Dit komt door het zeer ruime aanbod van koffie cups (smaken) dat Nescafé aanbiedt. Ook het bedieningsgemak van de Dolce Gusto machines speelt een belangrijk rol in de populariteit. De machines voor Dolce Gusto worden gemaakt door het Duitse merk Krups. Hierdoor hebben de machines een mooi design en zijn ze zeer degelijk, zodat ze lang mee gaan.

Automatic of handmatig?

Dolce Gusto machine - Krups MelodyKrups maakt twee verschillende type Dolce Gusto machines: handmatige en automatische (‘automatic’). Een automatische Dolce Gusto machine bepaalt zelf hoeveel water nodig is voor het zetten van de koffie. Bij een handmatige Dolce Gusto machine bepaalt u dit, iedere keer als u een cup in de machine doet. Automatic machines hebben het voordeel dat ze automatisch uitschakelen na een bepaalde tijd niet gebruikt te zijn. Een handmatige machine moet u altijd zelf uitzetten.

Prijs automatic machine

Dolce Gusto machine - Krups GenioEr zijn vier Krups Dolce Gusto machines te koop zijn als automatic variant. De Krups Mini Me en de Krups Genio zijn twee kleine Dolce Gusto machines. Deze zijn alleen als automatic te koop zijn. De Krups Circolo en Krups Melody 3 zijn groter en ook in een handmatige variant te koop. Dit zijn de prijzen:

Prijs handmatige machine

Dolce Gusto machines - Krups PicoloDrie Dolce Gusto koffiemachines zijn te koop als handmatige variant. De Krups Piccolo is een handmatige versie van de Krups Genio. Daarnaast zijn ook de Krups Circolo en de Krups Melody in een handmatige variant te koop. Een handmatige machine is goedkoper dan een automatic:

Dolce Gusto machine kopen

Dolce Gusto machine - Krups FontanaDe hierboven getoonde prijzen zijn de adviesprijzen voor de Dolce Gusto machines. Met Op internet kunt u Dolce Gusto machines meestal voor een lagere prijs vinden. Grote winkelketens, zoals de Mediamarkt en de BCC, hebben vaak Dolce Gusto machines in de aanbieding. Bij de aankoop van een nieuwe Dolce Gusto machine, ontvangt u vaak een gratis pakket met Dolce Gusto cups. Zo kunt u uitvinden welke smaak u het lekkerst vindt.