Dolce Gusto machine Krups CircoloMet een Dolce Gusto koffiemachine van Krups geniet u optimaal van een lekker kopje koffie. De koffie wordt gezet met behulp van een koffiecapsule. De Krups Circolo (KP5000) valt op door zijn bijzondere design. U kunt niet om deze koffiemachine heen. Hij is dan ook een aanwinst voor iedere keuken. Met zijn lekkere koffie is de Krups Circolo geschikt voor iedere koffieliefhebber. De Circolo wordt door de testredacteuren van de Consumentenbond zelfs beoordeeld met een 8,1.

Koffiezetten met d Krups Circolo

Dolce Gusto machine Krups CircoloWilt u een lekker kopje koffie in aan handomdraai? Dan is de Krups Circolo een goede keus. U hoeft alleen maar uw koffiekopje in het apparaat te zetten en een koffiecapsule in de cuphouder te doen. Vervolgens zet u met één druk op de knop de lekkerste koffie. Er zijn veel koffievariaties beschikbaar voor Dolce Gusto, dus er valt genoeg te kiezen. Met de Krups Circolo en de speciale Nestea cup kunt u ook een lekker glas ijskoude ijsthee zetten.

Smaken Dolce Gusto

Dolce Gusto smakenDolce Gusto biedt een totaalassortiment aan koffievariaties. Er zijn bijvoorbeeld koffiecapsules voor ijskoffie en ijsthee te koop. Verder zijn voor Dolce Gusto-apparaten melkcapsules beschikbaar. Hiermee kunt u bijvoorbeeld met een Lungo capsule en een melkcapsule een Latte macchiato maken. Dolce Gusto is dus een makkelijk koffiesysteem met goede koffie en veel verschillende smaken. U herkent de smaken aan de verschillende kleuren.

Krups Circolo kopen

Dolce Gusto Machine - Krups CircoloDeze koffiemachine van Krups is niet alleen energiezuinig. De Circolo is ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd. De Krups Circolo is onlangs in prijs verlaagd en is nu al verkrijgbaar voor minder dan 130 euro. Een prachtige koffiemachine met een grote variatie in koffiecapsules en -smaken! De Krups Circolo automtaic is kost iets meer en is al te koop vanaf 169 euro. Kortom voor een klein prijsje geniet je al van een lekker kopje koffie.

Andere Dolce Gusto machines

Dolce Gusto machine Krups GenioKrups maakt nog meer verschillende machines voor Dolce Gusto. Hieronder een klein over zicht van de machines en wat deze ongeveer kosten.