Krups Dolce Gusto Creativa 01De Krups Creativa is verkrijgbaar in de kleuren rood (KP2506) en titanium (KP2509). Deze koffiemachine heeft een speelser ontwerp dan de Dolce Gusto Piccolo. Bovendien hebben heeft de Krups Creativa koffiemachine meer functionaliteiten. Zo is dit apparaat programmeerbaar en heeft het een autostop. Echt een koffiemachine voor koffieliefhebbers die meer uit hun Dolce Gusto-machine willen halen.

Koffie bereiden met Krups Creativa

Dolce Gusto machine - Krups CreativaMet de Krups Creativa kunt u meer dan twintig verschillende warme en koude koffievariaties bereiden. Wat te denken van latte macchiato, cappuccino, caffè lungo , espresso, chococino, caffè crema grande en mocha? Door het 15 bar pompdruksysteem wordt het warme water door de koffie gestuwd. Zo ontstaat een uniek aroma en een mooie cremalaag. Het is trouwens ook mogelijk om thee te zetten met deze koffiemachine.

Smaken Dolce Gusto

Dolce Gusto smakenDolce Gusto biedt een totaalassortiment aan koffievariaties. Er zijn bijvoorbeeld koffiecapsules voor ijskoffie en ijsthee te koop. Verder zijn voor Dolce Gusto-apparaten melkcapsules beschikbaar. Hiermee kunt u bijvoorbeeld met een Lungo capsule en een melkcapsule een Latte macchiato maken. Dolce Gusto is dus een makkelijk koffiesysteem met goede koffie en veel verschillende smaken. U herkent de smaken aan de verschillende kleuren.

Krups Creativa aanbieding

Dolce Gusto machine - Krups CreativaDe Krups Creativa wordt niet meer gemaakt door Krups. Maar dat betekent niet dat de Dolce Gusto machine niet meer te koop is. Er zijn veel webwinkels dier er nog wel een paar op voorraad hebben. Ook zijn er goede tweedehands Krups Creativa machines te koop op tweedehands websites zoals: Marktplaats en Speurders. Een Krups Creativa kost toch al snel 139 euro. Maar met goed werk moet dat zeker voor minder moeten kunnen. Zo kunt u voor een redelijk prijs een mooi apparaat kopen met veel uitgebreide functies.

Andere Dolce Gusto machines

Dolce Gusto machine - Krups CircoloKrups maakt nog meer verschillende machines voor Dolce Gusto. Hieronder een klein over zicht van de machines en wat deze ongeveer kosten.