Dolce Gusto machine - Krups FontanaMet zijn mooie uiterlijk past de Krups Fontana in iedere keuken. Deze machine uit de Dolce Gusto collectie van Krups heeft een futuristisch design. De Krups Fontana is namelijk smal en hoog. Hierdoor neemt dit koffieapparaat slechts weinig ruimte in. De lekbak van de Krups Fontana is in hoogte verstelbaar, zodat u uw favoriete glazen of mokken kunt gebruiken. Net als de Dolce Gusto Piccolo, schakelt ook de Krups Fontana zichzelf uit als hij langer dan 5 minuten niet gebruikt wordt. Dit bespaart u veel energie.

Koffie bereiden met Krups Fontana

Dolce Gusto machine - Krups FontanaDe Krups Fontana warmt het water voor uw koffie supersnel op. Daarna bereidt u met één druk op de knop uw favoriete koffievariatie met een van de Nescafé Dolce Gusto koffie capsules. Dit kan een heerlijke cappuccino zijn of een sterke espresso. U kunt overschakelen van warm naar koud water. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de nieuwe, frisse ijsthee van Nestea klaarmaken. Bij een nieuwe Krups Fontana ontvangt u twaalf gratis koffiecapsules.

Smaken Dolce Gusto

Dolce Gusto smakenDolce Gusto biedt een totaalassortiment aan koffievariaties. Er zijn bijvoorbeeld koffiecapsules voor ijskoffie en ijsthee te koop. Verder zijn voor Dolce Gusto-apparaten melkcapsules beschikbaar. Hiermee kunt u bijvoorbeeld met een lungo capsule en een melkcapsule een latte macchiato maken. Dolce Gusto is dus een makkelijk koffiesysteem met goede koffie en veel verschillende smaken. U herkent de smaken aan de verschillende kleuren.

Krups Fontana kopen

Dolce Gusto machine - Krups FontanaDe Krups Fontana is verkrijgbaar in vier moderne, hedendaagse kleuren: titanium (KP3019), zwart, wit (KP3002) en rood. Hierdoor is er altijd wel een Fontana te koop in uw smaak. De prijs van dit apparaat is de afgelopen maanden gezakt van ongeveer 120 euro naar 95 euro. U krijgt er tevens twaalf gratis Dolce Gusto capsules bij. Online is het apparaat in alle kleuren goed verkrijgbaar en wordt de Krups Fontana tegen scherpe prijzen aangeboden.

Andere Dolce Gusto machines

Dolce Gusto machine - Krups CreativaKrups maakt nog meer verschillende machines voor Dolce Gusto cups. Hieronder een klein over zicht van de machines en wat deze ongeveer kosten.