Dolce Gusto machines - Krups GenioKrups Genio voor Dolce Gusto valt op door zijn scrol wiel. Met het scrol wiel bepaalt u eenvoudig de aanbevolen waterdosering van de koffiecapsule. De Krups Genio heeft een compact formaat, maar zet uiteraard koffie van uitstekende kwaliteit. Net als de Dolce Gusto Creativa, schakelt ook de Krups Genio zichzelf uit als hij langer dan vijf minuten niet gebruikt wordt. Dit bespaart u veel energie en is ook nog eens goed voor het milieu.

Krups Genio in gebruik

Dolce Gusto machines - Krups GenioDoor het thermoblock hoeft u niet lang te wachten tot het water opgewarmd is. Daarna bereidt u met een druk op de knop uw favoriete koffievariatie met een van de Nescafé Dolce Gusto koffiecapsules. De koffie die dan gezet wordt met de Krups Genio, is echt heet. U kunt kiezen uit twintig warme en koude koffievariaties. Denk hierbij aan een heerlijke cappuccino, sterke espresso, caffe Lungo, chocolademelk, Latte macchiatto en mokka.

Smaken Dolce Gusto

Dolce Gusto smakenDolce Gusto biedt een totaalassortiment aan koffievariaties. Er zijn bijvoorbeeld koffiecapsules voor ijskoffie en ijsthee te koop. Verder zijn voor Dolce Gusto-apparaten melkcapsules beschikbaar. Hiermee kunt u bijvoorbeeld met een lungo capsule en een melkcapsule een latte macchiato maken. Dolce Gusto is dus een makkelijk koffiesysteem met goede koffie en veel verschillende smaken. U herkent de smaken aan de verschillende kleuren.

Kleur en prijs van de Krups Genio

Dolce Gusto machine - Krups GenioDe Krups Genio was eerst aleen verkrijgbaar in de kleur titanium. Maar is tegenwoordig ook te koop in de kleuren rood en zwart. Dit model Dolce Gusto machine is verkrijgbaar vanaf ongeveer 95 euro. Daarmee is de Krups Genio een van de goedkopere Dolce Gusto machines. Het is dus een meer dan een geschikt instap model.Maar door zijn leuke uitstraling en handige scrol wiel maakt de Krups Genio dit meer dan goed.

Andere Dolce Gusto machines

Dolce Gusto machine - Krups FontanaKrups maakt nog meer verschillende machines voor Dolce Gusto. Hieronder een klein over zicht van de machines en wat deze ongeveer kosten.