Dolce Gusto machine - Krups MelodyDe Krups Melody 3 is weer een topper uit het assortiment van Krups. Ook dit apparaat heeft een strak en modern design en heeft het gebruiksgemak zoals u dat van Krups gewend bent. Net als de Dolce Gusto Circolo, schakelt ook de Melody 3 zichzelf automatisch uit. Dit gebeurt als u het apparaat langer dan twintig minuten niet gebruikt wordt. Dit bespaart u veel energie en is ook nog eens goed voor het milieu.

Koffie zetten met de Melody

Dolce Gusto machines - Krups MelodyIn de Krups Melody 3 kunt u alle koffie cups van Dolce Gusto gebruiken. Het apparaat is geschikt voor alle koffievaraties die Dolce Gusto te bieden heeft. Dit betekent dat u kunt kiezen uit meer dan twintig lekkere koffievariaties. Met een hendel schakelt u simpel tussen koud en warm water en bepaalt u de waterdosering. Zo kunt u zowel een heerlijke cappuccino als een koude ijskoffie klaarmaken. En altijd in de sterkte die u het lekkerst vindt.

Smaken Dolce Gusto

Dolce Gusto smakenDolce Gusto biedt een totaalassortiment aan koffievariaties. Er zijn bijvoorbeeld koffiecapsules voor ijskoffie en ijsthee te koop. Verder zijn voor Dolce Gusto-apparaten melkcapsules beschikbaar. Hiermee kunt u bijvoorbeeld met een lungo capsule en een melkcapsule een latte macchiato maken. Dolce Gusto is dus een makkelijk koffiesysteem met goede koffie en veel verschillende smaken. U herkent de smaken aan de verschillende kleuren.

Kleur en prijs Krups Melody

Dolce Gusto machine - Krups MelodyDe Krups Melody is verkrijgbaar in rood, wit en zwart. Het apparaat is korte tijd ook als limited edition in het paars te koop geweest, maar die variant is nu helaas niet meer leverbaar. De prijs van de Krups Melody ligt rond de 149 euro en varieert iets per kleur. Deze koffiemachine is vooral online goed verkrijgbaar. Maar ook winkelketens zoals de BCC en Mediamarkt verkopen de Krups Melody 3 het nieuwste model van de Krups Melody.

Andere Dolce Gusto machines

Dolce Gusto machines - Krups GenioKrups maakt meer machines voor Dolce Gusto dan alleen de Krups Melody. Hieronder een klein over zicht van de machines en wat deze ongeveer kosten.