Krups Dolce Gusto Mini Me 01Het uiterlijk van de Krups Mini Me doet doet sterk denken aan het ontwerp van de Dolce Gusto Genio. Het ontwerp van de Krups Mini Me heeft echter wel een aantal aanpassingen gehad. Waardoor de Mini Me een ander uitstraling heeft gekregen. Ook het water reservoir is veranderd. In vergelijking met de Dolce Gusto Genio heeft de Krups Mini Me een reservoir van 0,8 liter in plaats van 1,0 liter. De Mini Me is een nieuw instap model voor Dolce Gusto en past in iedere keuken.

Koffiezetten met Krups Mini Me

Dolce Gusto machines - Krups Mini MeKoffie varianten bereiden met de Krups Mini Me erg makkelijk. Na het vullen van het waterreservoir hoeft de Mini Me alleen te worden ingeschakeld. Nadat de Krups Mini Mi op temperatuur is, kan de Dolce Gusto cup naar keuze geplaatst worden. Met de schuifknop is het volume van het te gebruiken water instellen. De aanbevolen hoeveelheid vindt je altijd op de cup. Aan de achterkant zit een hendel waarmee de keuze gemaakt wordt of de drank warm of koud bereid wordt.

Smaken Dolce Gusto

Dolce Gusto smakenDolce Gusto biedt een totaalassortiment aan koffievariaties. Er zijn bijvoorbeeld koffiecapsules voor ijskoffie en ijsthee te koop. Verder zijn voor Dolce Gusto-apparaten melkcapsules beschikbaar. Hiermee kunt u bijvoorbeeld met een Lungo capsule en een melkcapsule een Latte macchiato maken. Dolce Gusto is dus een makkelijk koffiesysteem met goede koffie en veel verschillende smaken. U herkent de smaken aan de verschillende kleuren.

Kleur en prijs van Krups Mini Me

Dolce Gusto machines - Krups Mini MeNet het formaat is ook de prijs van de Krups Mini Me klein. Maar met de Mini Me beschikt je wel direct over alle gemakken en opties die normaal alleen terug te vinden zijn in de duurdere varianten. De Krups Mini Me heeft een adviesprijs van 109 euro maar is al te koop vanaf 89 euro. De Krups Mini Me is verkrijgbaar in rood, wit, zwart en antraciet. Vooral de rode variant is erg populair vanwege het speelse ontwerp.

Andere Dolce Gusto machines

Dolce Gusto machine - Krups MelodyKrups maakt nog meer verschillende machines voor Dolce Gusto. Hieronder een klein over zicht van de machines en wat deze ongeveer kosten.