Dolce Gusto machines - Krups PiccoloDe Krups Dolce Gusto Piccolo is de kleinste van alle Krups apparaten die werken met Dolce Gusto koffie cups. Dankzij zijn kleine formaat past de Krups Piccolo in iedere keuken. Dit kleine apparaat is geschikt voor alle twintig koffievariaties van Dolce Gusto. Met de Krups Piccolo kunt u zowel koude als warme koffiespecialiteiten bereiden. In april 2012 riep de Consumentenbond de Piccolo zelfs uit tot beste koop!

Koffievariaties

Dolce Gusto machines - Krups PiccoloDe capsules van Dolce Gusto bieden iedere koffieliefhebber de koffie die hij of zij wenst. Met de Krups Piccolo maakt u in een handomdraai bijvoorbeeld een heerlijke cappuccino, latte macchiato, caffè lungo of espresso. Theeliefhebbers kunnen ook prima met dit apparaat uit de voeten, want de machine maakt ook heet water voor een lekker kopje thee. Uiteraard zonder de bittere smaak van koffie.

Compacte Krups Piccolo

Dolce Gusto machines - Krups PiccoloZoals gezegd is de Krups Piccolo compacter dan andere koffiemachines van Dolce Gusto, zoals de Circolo en de Creativa. Dit apparaat is echter net zo energiezuinig. De machine schakelt zichzelf na vijf minuten uit. U kunt de machine afstellen op de hoogte van uw koffiemok of -glas. Zo voorkomt u spetters en een nat aanrecht. Door het pompdruk systeem van maar liefst 15 bar wordt het water met grote kracht door de koffiecapsule gestuwd. Dit zorgt voor een optimale extractie en een lekkere cremalaag. Met zijn 15 bar doet de Krups Piccolo niet onder voor de machines die in de horeca gebruikt worden.

Kleur en prijs van de Krups Piccolo

Dolce Gusto machines - Krups PiccoloDe Krups Piccolo is verkrijgbaar in de kleuren zwart (KP1000), titanium (KP1009) en rood (KP1006). Deze koffiemachine wordt door zijn lage prijs (vanaf ongeveer 70 euro) beschouwd als een instapmodel voor de beginnende koffieliefhebber. Toch biedt de Krups Piccolo voldoende functionaliteiten voor de kritische liefhebber. Het is simpelweg een alround machine geschikt voor een lekkere kop koffie. Een goed alternatief voor de Krups Piccolo is de Krups Fontana.

Smaken Dolce Gusto

Dolce Gusto smakenDolce Gusto biedt een totaalassortiment aan koffievariaties. Er zijn bijvoorbeeld koffiecapsules voor ijskoffie en ijsthee te koop. Verder zijn voor Dolce Gusto-apparaten melkcapsules beschikbaar. Hiermee kunt u bijvoorbeeld met een lungo capsule en een melkcapsule een latte macchiato maken. Dolce Gusto is dus een makkelijk koffiesysteem met goede koffie en veel verschillende smaken. U herkent de smaken aan de verschillende kleuren.