Francis FrancisDe Italiaanse koffiemachineproducent Francis Francis maakt koffiemachines voor thuisgebruik. Het bedrijf is sinds 2004 in handen van illy. Sindsdien produceert Francis Francis alle koffiemachines van illy. Francis Francis koffiemachines zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Allemaal hebben ze echter één ding gemeen: een mooi en opvallend strak design. Een aanwinst voor iedere keuken! In een Francis Francis koffiemachine zet u koffie met behulp van een capsule, een ESE pad of gemalen koffie.

Francis Francis X1 voor ESE

Francis FrancisDe Francis Francis X1 is de meest verkochte koffiemachine van illy en een echte blikvanger in uw keuken. Volgens het bekende Amerikaanse tijdschrift Forbes is de Francis Francis X1 zelfs een van de meest luxe espressomachines ter wereld! Deze illy koffiemachine heeft onder meer een beveiliging tegen droogkoken en een stoompijpje voor het maken van cappuccino. De X1 van illy is verkrijgbaar in veel kleuren, waaronder zwart, amandel, (Ferrari)rood en roestvrij staal. U kunt kiezen uit een X1 voor koffiecapsules, ESE pads of gemalen illy koffie.

Illy handpresso voor pads

HandpressoWilt u altijd en overal de perfecte espresso kunnen zetten? Dit kan met de Handpresso Wild. Met deze houder zet u zonder elektriciteit of espressoapparaat een lekkere espresso. De houder werkt net als een fietspomp. Ideaal dus voor op de camping of boot of tijdens een picknick, wanneer er geen elektriciteit in de buurt is. Er is een Handpresso voor ESE koffiepads of voor gemalen koffie. De Handpresso is te koop bij de betere koffiespeciaalzaak en outdoorwinkel, en in alle filialen van de Bijenkorf.

Illy pads smaken

ese padsIn een Francis Francis koffiemachines voor ESE pads gebruikt u bijvoorbeeld de koffiepads van illy. Deze bevatten maar liefst koffie van negen verschillende soorten Arabica koffiebonen. U kunt kiezen uit normale branding, donkere branding of cafeïnevrije koffie. De normale branding is rond van smaak. De donkere branding smaakt krachtig, gedurfd en heeft een sterke nasmaak. De cafeïnevrije variant smaakt als de normale branding, maar bevat natuurlijk geen cafeïne.