delonghiDeLonghi is een Italiaanse producent van keukenapparatuur. Een belangrijk segment voor DeLonghi zijn espressomachines. Van Nespresso apparaten tot volautomatische machines DeLonghi biedt het allemaal. Van een verse koffieboon tot een heerlijk kopje versgemalen koffie, en dat met maar één druk op de knop, dat is een DeLonghi espressomachine. Met de volautomatische DeLonghi espressomachines wordt het bereiden van een verse espresso of cappuccino wel heel eenvoudig!

DeLonghi espressomachine

DeLonghi espressomachineU plaatst het kopje in het espresso-apparaat en drukt op de cappuccino toets. Door aan de knop te draaien, bepaalt u de sterkte van de koffie. Ook het schoonmaken van deze espressomachine is simpel het apparaat reinigt zichzelf automatisch met heet water en stoom. Het enige wat u hoeft te doen is er voor zorgen het water, koffiebonen en de melk tijdig worden aangevuld. De volautomatische DeLonghi espressomachine doen de rest.

DeLonghi PrimaDonna

DeLonghi espressomachineDe DeLonghi Prima Donna ECAM 26455 is een volautomatisch espressoapparaat. U kunt zowel verse koffiebonen gebruiken als gemalen espressokoffie om de lekkerste koffie te zetten. Dit espressoapparaat is als beste getest door de Consumentenbond. De prijs van de ECAM 26455M is ongeveer 1.200 euro. Daarmee is dit het duurste, maar ook meteen de meest uitgebreide DeLonghi espressomachine.

DeLonghi Perfecta

DeLonghi espressomachineDe DeLonghi Perfecta is verkrijgbaar in twee modellen: de ESAM5400 en de ESAM5500. Beide Perfecta modellen kunt u gebruiken met zowel koffiebonen als gemalen koffie. De apparaten zijn eenvoudig te gebruiken: slechts een keer uw voorkeur instellen en het apparaat doet de rest. De ESAM 5500 is verkrijgbaar vanaf 700 euro, de ESAM 5400 is iets goedkoper en kost ongeveer 500 euro.

DeLonghi ECAM 23420

DeLonghi espressomachine ECAM 23420SBDeze DeLonghi espressomachine valt op door zijn compacte ontwerp. Door zijn strakke design is hij een sieraad voor iedere keuken. Ook dit apparaat heeft een eenvoudige bediening en zet heerlijke espresso. De ECAM 23420 is verkrijgbaar in zilver, zwart en een combinatie van deze twee kleuren. De prijs ligt rond de 550 euro. De DeLonghi ECAM 23420 is een prachtige machine voor een redelijke prijs.

DeLonghi Magnifica

DeLonghi espressomachineDe espressomachines in de lijn Magnifica zijn verkrijgbaar in drie modellen:

  • S ECAM 22110( zilver en zwart)
  • ESAM 4500
  • ESAM 4200

Bij al deze modellen van DeLonghi kunt u een espresso of lungo bereiden. De sterkte is instelbaar: van extra sterk tot extra licht. Ook fijn: met 1 maling van verse koffiebonen, zet u in een handomdraai twee kopjes espresso.