Jura_LogoSinds 15 jaar maakt het Zwitserse Jura espressomachines. De espressomachines die Jura maakt hebben met slimme functies en loopt regelmatig voorop als het gaat om innovatieve koffiezetapparaten. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Jura Giga 5 en Jura ENA series. Deze volautomatische espressomachines maken het maken van een vers kopje espresso of cappuccino een simpele handeling

Jura espressomachines

Jura espressomachineHet aanbod espressomachines van Jura is groot. Technisch gezien verschillen met name de grote modellen onderling niet veel. Het verschil zit met name in het ontwerp, de functies en het gebruiksgemak. De belangrijkste Jura series zijn Jura Giga, Jura Ena en Jura Impressa. Allemaal volautomatisch maar wel heel verschillend op het gebied van functionaliteiten. Wij hebben de belangrijkste Jura espressomachines hieronder voor u op een rij gezet.

https://youtu.be/uRS_pU-4wfA

Jura ENA

Jura espressomachineDe Jura ENA-serie bestaat uit compacte volautomatische koffiezetters met een apart stoompijpje. De ENA espressomachines zijn de kleinste Jura espressomachines. De Jura Ena espressomachines zijn compact en passen daarom ook goed in een kleine keuken. Ondanks dat deze Jura espressomachines klein zijn zijn het wel krachtige machines. De serie bestaat uit de volgende modellen: ENA 3, ENA 7, ENA 9 One Touch en de ENA Micro 9 One Touch.

Jura Impressa

Het assortiment in de Impressa-serie bestaat uit de volgende Jura espressomachines:

  • Jura Impressa C5
  • Jura Impressa C9 One Touch
  • Jura Impressa F50
  • Jura Impressa J7
  • Jura Impressa J9 One Touch
  • Jura Impressa S9 One Touch
  • Jura Impressa Z7 One Touch

Jura Giga

Jura espressomachineDe Jura Giga 5 is de Rolls Royce onder de espressomachines. Deze machines heeft onder andere twee koffiemolens die afzonderlijk van elkaar kunnen werken. Hierdoor kunt u twee verschillende soorten koffiebonen in de houders kunt doen en zo dus uw eigen persoonlijke koffie kunt kiezen. Op deze manier kunnen er in deze Jura espressomachine meer dan 20 verschillende koffierecepten programmeren. Zodat u met deze Jura espressomachine met een enkele druk op de knop de perfecte koffie kan zetten.

Jura Signature Hand Crafted

Jura espressomachineDe Jura espressomachine staan bekend om hun prachtige design. Voor wie een ‘normaal’ apparaat van Jura niet bijzonder genoeg vindt, is er de lijn Jura Signature Hand Crafted. Deze exclusieve Jura espressomachine is handgemaakt van zeldzame en natuurlijke materialen. Deze espressomachine van Jura zal het middelpunt zijn van uw keuken. Want naast een opvallende verschijning is de Jura Signature Hand Crafted ook een echte alleskunner.