Krups LogoKrups verkoopt volautomatische koffiemachines. Met deze apparaten maakt u thuis zelf de lekkerste koffiespecialiteiten met vers gemalen koffiebonen. De apparaten van Krups kenmerken zich door een zeer eenvoudige bediening. De koffiemachines van Krups hebben allemaal energielabel A. Dit houdt in dat de Krups espressomachines zeer energiezuinig zijn. Op deze pagina leest u welke Krups espressomachines er zijn.

Krups Automatic EA8260

Krups espressomachineDe EA8260 van Krups maakt espresso, koffie en heet water voor de thee. Deze koffiemachine gebruikt verse koffiebonen. Per beurt kunt u twee kopjes koffie of espresso klaarmaken. De hoeveelheid water, de sterkte van de koffie en de maalgraad kunt u naar eigen smaak instellen. De Krups EA8260 heeft een ingebouwd LCD display met tekst en pictogrammen. Zo wordt het bedienen van deze Krups espressomachine nog makkelijker.

Krups Automatic EA8250

Krups espressomachineDe EA8250 zet flinke druk achter koffiezetten. Het pompdruksysteem produceert 15 bar. Daardoor hoeft u nooit lang op een kopje koffie te wachten. Dit model gebruikt alleen koffiebonen. Aan deze Krups espressomachine heeft u weinig omkijken, want het onderhoud is eenvoudig uit te voeren. Geen dure servicebeurten dus! Met de Krups EA8250 haalt u dus een koffiemachine in huis die de perfecte espresso kan maken, maar ook makkelijk in het onderhoud is.

Krups Automatic EA8000

Krups espressomachineDe EA8000 bevat niet alleen een koffiebonen reservoir van 275 gram, maar ook een cappuccino opschuimstuk, extern reservoir voor melk en afneembaar waterreservoir. Ook deze Krups espressomachine maakt gebruik van hele koffiebonen. De maalgraad, en daarmee de sterkte van de koffie, kunt u zelf instellen. Dus als u een espresso wilt neemt u een fijne maalgraad en wanneer u een gewone koffie wil een iets grovere maling.

Krups espressomachine EA8200

Krups espressomachineDe EA8200 maakt van ieder kopje koffie een bijzondere ervaring. Vers gemalen, vol aroma en met een unieke smaak. Deze Krups espressomachine is ook nog een heel makkelijk schoon te houden. De EA8200 heeft namelijk een ingebouwde afvalbak voor 12 koffieresidu’s. U hoeft dus niet na iedere keer koffiezetten de koffieprut te verwijderen en kunt dus meteen genieten van uw heerlijke espresso.

Krups espressomachine EA8080

Krups espressomachineDe EA8080 zet een kopje koffie binnen een minuut. De pompdruk is 15 bar, waardoor de koffie snel doorloopt. Dit model heeft een LCD display, timer en een functie voor heet water. U kunt niet alleen koffie en thee zetten, maar dankzij de automatische cappuccinofunctie met melkreservoir ook een heerlijk cappuccino. Dus geen gedoe meer met een stoompijp en zelf melkopschuimen, maar direct genieten van uw cappuccino.