Miele-logoMiele volautomatische espressomachines zijn de ultieme vorm van gemakkelijke een overheerlijke espresso maken. De volautomatische espressomachines van Miele zijn onder te verdelen in twee soorten. Er zijn losse machines die u zo op het aanrecht kan plaatsen. En er zijn inbouw espressomachines van Miele die opgaan in het ontwerp van uw keuken. Voor de mensen die van style en design houden zijn de inbouw espressomachines de oplossing in de keuken.

Miele espressomachine Barista

Miele espressomachineDe vrijstaande espressomachines zijn onderdeel van de Miele Barista serie. Deze serie is door Miele in de markt gezet voor de fijnproever die van goede koffie houdt. Deze Miele espressomachine serie zijn niet compact maar passen zeker nog in iedere keuken De inbouw volautomatische espressomachines nemen echt de volgende stap als het gaat om koffie maken. Deze apparaten zijn dan ook van alle gemakken voorzien.

Miele espressomachines Inbouw

Miele nespressomachineEr zijn drie inbouw espressomachines van Miele. De Miele CVA 3360 is bedoelt voor Nespresso capsules. De andere twee, de Miele CVA 5060 en de Miele CVA 5065, zijn volautomatische espressomachines. Het voordeel van een inbouw espressomachine is dat deze perfect past in een moderne, strakke keuken. De functionaliteit van al deze inbouwapparatuur is zeer uitgebreid. U kunt onder meer de sterkte van de koffie en de maling van de koffiebonen per gebruiker instellen.

Vrijstaande Miele espressomachines

Miele espressomachineDe vrijstaande Miele espressomachines maken onderdeel uit van de Barista serie. Met hun kwaliteit en uitgebreide functionaliteit haalt u met deze apparaten uw eigen barista in huis. Voorbeelden van vrijstaande espressomachines van Miele zijn de CM 5000 en de CM 5100. Bij de vrijstaande espressomachines hebben onder meer een instelbare maalfijnheid en de mogelijkheid om de waterhardheid in te stellen. Ze hebben wel iets minder functionaliteiten dan de inbouw Miele espressomachines. Desondanks hebben ook de vrijstaande espresso apparaten meer dan genoeg in huis om te kunnen genieten van de perfecte espresso.