Siemens biedt een rSiemensuim assortiment aan volautomatische espressomachines. Van inbouwmachines tot espressomachines voor op het aanrecht. Deze Siemens espressomachine zijn bijna net zo makkelijk als de Nespresso machines. U voegt zelf bonen en water toe en met een druk op de knop een overheerlijke espresso. Siemens espressomachine met de melk stomer die inde meeste apparaten is ingebouwd is de stap naar een lekkere cappuccino zo gezet.

Inbouw siemens espressomachine

Siemens espressomachineDe Siemens TK76K573 is een inbouw espresso machine die voorzien is van alle functionaliteiten. Voor de liefhebber van design een aromatische espresso is dit misschien wel het apparaat. Houdt u van een strakke design keuken dan is een inbouw espressomachine een must. Siemens heeft dan een zeer goede machine beschikbaar. Doordat de machine ingebouwd kan worden wordt u dagelijks kopje koffie echt een deel van uw leven.

Siemens EQ.5 serie

Siemens espressomachineOngecompliceerd genieten van de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en latte macchiato’s? Met de Siemens EQ.5 bereidt u die in een handomdraai in uw eigen keuken. De espresso volautomaat blinkt uit in bedieningsgemak. Zo heeft u met één druk op de knop een koffiespecialiteit met melk – u hoeft niet eens uw glas te verplaatsen. In de Siemens EQ.5 kunt u verschillende koffierecepten programmeren.

Siemens EQ.7 serie

Siemens espressomachineEen typisch Italiaanse espressobar in Rome. Met grote gebaren bedient de barista zijn chromen espressoautomaat. Na een serie indrukwekkende geluiden staat daar uw kopje zwarte goud. Kan iets dit moment evenaren? Jazeker: voortaan creëert u ook thuis het volmaakte koffiemoment. Met de Siemens EQ.7 Plus geniet u in een handomdraai van perfecte espresso’s, cappuccino’s en latte macchiato’s.

Siemens espressomachine TK5

Siemens espressomachineKlein maar fijn. Dat geldt voor een goede espresso, en zeker ook voor de espressovolautomaten uit de Surpresso Compact-serie. U geniet in no-time van een heerlijke espresso of koffiespecialiteit met melk. De fraaie vormgeving geeft uw keuken extra glans. Zeker als u niet veel ruimte heeft in u keuken dan is de Siemens TK5 serie er een die een goed alternatief bied voor de Siemens espressomachines.