Bodum logoBodum uit Denemarken is bekend om als producent voor keuken materiaal. Een bekend product van Bodum is haar mooie cafetières. Ook het Bodum espressopotje, de Chambord, valt op door zijn bijzondere design en nette afwerking. Dit espressopotje maakt deel uit van de grotere Chambord-serie van Bodum. In deze serie zijn onder andere ook theepotten, koffiemalers en thermoskannen te koop.

Voordelen Bodum espressopotje

Bodum espressopotjeMet de Bodum Chambord zet u snel een heerlijk kopje espresso. Een espressomaker is een typisch Italiaans apparaat om koffie mee te maken. De voordelen van een Bodum espressopotje zijn dat hij weinig ruimte in beslag neemt, goedkoper is dan een espressomachine en ook nog eens makkelijk schoon te maken is. Spoel de Bodum Chambord espressopotje na gebruik meteen af met heet water.

Formaat en kleur Chambord

Bodum esprressopotjeDe Bodum Chambord is verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen. Er is een koffiemaker voor drie kopjes en een variant voor zes kopjes espresso. Let op: dit zijn Italiaanse maten! Dus wie graag een Hollandse bak drinkt, doet er goed aan de 6 kops-uitvoering kopen. Beide formaten espressopotjes zijn leverbaar in drie verschillende kleuren. Dit zijn zwart, glans en aluminium.

Prijs van de Bodum Chambord

Bodum espressopotjeHet motto van het Deense Bodum is dat mooi design niet duur hoeft te zijn. Dit geldt in ieder geval voor de zwarte en aluminium uitvoering van de Bodum Chambord. Deze hebben allebei een mooi design en zijn ook nog eens heel aangenaam geprijsd. U koopt deze koffiemakers al vanaf 35 euro. De glanzende espressopot van Bodum kost ongeveer honderd euro. Dus met ieder budget kunt u een mooie Bodum Chambord espressopot kopen.

Bodum espressopotje kopen

Het Bodum espressopotje is lang niet zo goed te koop als de espressopotjes van het Italiaanse merk Bialetti. Dit komt doordat Bodum zich altijd meer heeft gericht op de cafetières. Daarom is het online kopen van de Bodum Chambord de makkelijkste manier. De meeste woonwarenhuizen hebben alleen de espressopotjes van Bialetti in het assortiment. Online is de beste plek om te beginnen de eigen Bodum winkel die ze zelf runnen.