magimixVoor mensen die van een simpele kop koffie houden heeft Magimix een standaard koffieapparaat, dat gebruikt kan worden met filterkoffie. Helemaal standaard is het Magimix koffiezetapparaat niet. Daarmee zet u in een keer 10 tot 15 kopjes koffie. Zo is de glazen koffiekan vervangen door een thermoskan. De thermoskan is 1,5 liter groot, daarmee zet u in een keer voor een heel gezelschap koffie, wel zo makkelijk.

Energiezuinig Magimix koffiezetapparaat

Magimix koffiezetapparaatHet Magimix koffiezetapparaat is energiezuinig en dat is handig zo kost u koffie niet teveel. U kunt uw favoriete koffieprogramma’s voorprogrammeren in de Magimix, zo zet u dus met een druk op de knop veel of weinig koffie of juist sterke of minder sterke koffie. Ook fijn: Magimix geeft maar liefst twee jaar garantie op dit apparaat. Deze garantie termijn kan Magimix garanderen omdat haar producten van goede kwaliteit zijn en lang meegaan.

Ontwerp Magimix koffiezetapparaat

Magimix koffiezetapparaatHet koffiezetapparaat is een van de belangrijkste accessoires in de keuken. Het Magimix koffiezetapparaat is gemaakt van hoogwaardige materialen. De technologie die is verwerkt in dit apparaat, zorgt ervoor dat u iedere keer koffie zet die rijk is aan smaak. Het koffiezetapparaat van Magimix is verkrijgbaar met een glazen koffiekan of met thermoskan. De variant met een glazen koffiekan is iets minder prijzig dan de variant met de thermoskan.

Functionaliteiten

Magimix koffiezetapparaatAls u het koffieapparaat met roestvrijstalen thermoskan koopt, kunt u een extra thermoskan bijbestellen. Zo heeft u altijd koffie wanneer u veel visite heeft. Het Magimix koffiezetapparaat heeft verschillende programma’s, zodat koffiezetten nog gemakkelijker wordt. Het waterfilter in de Magimix koffiezetapparaten filtert het kraanwater optimaal. Zo zet u koffie van de beste kwaliteit. Losse filters voor dit koffieapparaat zijn makkelijk bij te bestellen.

Filtermaling koffie kiezen

Douwe Egberts Aroma RoodIn dit soort koffieapparaten kunt u het beste fijne filtermaling koffie gebruiken. Deze maling wordt door veel merken aangeboden. Moeite met kiezen? Speel dan op safe met de koffiefiltermaling van bijvoorbeeld Douwe Egberts of illy.

In Nederland wordt fijne filtermaling vaak verkocht als rood-, zilver- of goudmerk. Goudmerk koffie bestaat uit honderd procent Arabica koffiebonen. Zilvermerk en roodmerk bestaan uit een mengsel van Arabica en Robusta koffiebonen.