SiemensSiemens is natuurlijk bekend van de espressomachines, en vooral de koffiemachines voor Nespresso. Maar wanneer u gewoon een simpel kopje koffie wilt zetten dan heeft Siemens een zeer uitgebreid aanbod. Van de simpele witte Siemens koffiezetapparaat tot een koffieapparaat dat de koffiezet in een eigen thermoskan. Al deze koffieapparaten worden geleverd in de typische Siemens kleuren rood, zwart en zilver.

Siemens koffiezetapparaat

Siemens koffiezetapparaatDe TC24010V is het basis koffieapparaat van Siemens en als enige in wit en alleen in wit verkrijgbaar. Met dit apparaat kunt u koffie zetten zonder toeters of bellen. Door de inhoud van anderhalve liter kunt u in een keer 15 kopjes koffie zetten. Dit Siemens koffiezetapparaat is verkrijgbaar rond de 39 euro. Dit is dus simpel koffiezetapparaat waarmee u gewoon goede koffie zet, maar ook niets extra’s mee kan.

Geavanceerde koffieapparaten

Siemens koffiezetapparaatSiemens heeft met de TC80 en TC86 series twee sets met koffieapparaten voor de mensen die iets meer willen. De beide series beschikken over afneembaar waterreservoir en aromaSensePlus, dit zorcht voor een optimale smaak van de koffie ook bij kleinere hoeveelheden. De TC86 Siemens koffiezetapparaat heeft daarbij in plaats van een glazen koffiepot een thermoskan. De kan kan dus direct mee zonder eerst over te gieten. Een extra thermoskan kan worden bij besteld. De TC80 serie heeft een adviesprijs van 109 euro en de

Siemens koffiezetapparaat kopen

Siemens koffiezetapparaatEen Siemens koffiezetapparaat kan je vrijwel bij iedere elektronica winkel kopen. Ook warenhuizen zoals de Blokker en V&D hebben minimaal een Siemens koffiezetapparaat in het assortiment. Bent u echt opzoek naar een echte aanbieding dan loont het zeker om ook online te kijken. Webwinkels zoals CoolBlue hebben vaak koffiezetapparaten tegen een scherpe prijs te koop. Daarnaast zijn er ook veel kleinere webwinkels die tegen lagere kosten kunnen werken en Siemens producten voor een mooie prijs verkopen. Kortom de keuze is aan u.