Krups CitiZHet aanbod van Nespresso machines veranderd continue. In het begin waren en vijf fabrikanten en dat zijn er inmiddels vier . Bekende klassiekers zijn de Pixie, CitieZ en Lattissima, ontwerpen die zicht door de jaren heen hebben bewezen. Maar ook de nieuwere modellen zoals de U, Innissia en Maestria mogen er zijn en zijn concurrerend in het eigen segment. En dan is er natuurlijk ook nog de Nespresso Kitchenaid een unieke machine met een uniek ontwerp van Kitchenaid.

Nespresso Pixie

Krups PixieDe Pixie is een kleine en compacte Nespresso machine, daarom is dit model zeer populair. Vanwege het formaat pas de Pixie in vrijwel iedere keuken. Omdat de Pixie zo´n populaire Nespresso machine is, is er een speciale variant uitgebracht. Dit is de Pixie Clips, bij deze variant kan je zij panelen vervangen, door bijvoorbeeld fluoriserend roze of geel. En als je uitgekeken bent op de panelen koop je voor 20 euro nieuwe en heb je een Nespresso machine met een andere uitstraling.

Nespresso Inissia

Krups Inissia - Nespresso machineDe Inissia was een aanvulling in de markt van compacte Nespresso machines en is ook nog eens goedkoop. Met een prijs vanaf 99 euro is de Inissia goedkoper dan de Pixie. De Inissia wordt zowel door Magimix als door Krups gemaakt en is in heel veel verschillende kleuren te koop ik denk wel het meest van alle Nespresso machines. De Innissia is het nieuwe instapmodel voor Nespresso geworden.

Nespresso Machine U

Magimix UMilk Nespresso machineDe Nespresso U is een duurdere machine dan de Inissia en is qua prijs vergelijkbaar met de Pixie. Daarmee is de U een middenklasse Nespresso Machine. En op zich zelf is de U helemaal niet zo´n interessant apparaat. Voor dezelfde prijs 149 euro koop je ook een Pixie Clips. Interessanter is de UMilk. Dat is een Nespresso U uitgebreid met Aeroccino. Dit is een melkopschuimer van Nespresso die normaal 100 euro kost. Daarmee is de UMilk waarschijnlijk de beste optie om te kopen.

Nespresso CitieZ

Magimix CitiZ Nespresso machineDe Nespresso CitieZ is een van de eerste Nespresso machines geweest en is groter dan zowel de U, Inissia en Pixie. De CitieZ is dan ook iets duurder dan die modellen. Voor een Nespresso CitieZ moet u al snel 179 euro betalen. Deze Nespresso machine is ook verkrijgbaar in combinatie met Aeroccino in tegen stelling tot de kleinere modellen is de Aeroccino bij de Citiez onderdeel van het hele machine in plaats van een los apparaat.

Nespresso Kitchenaid

Nespresso machine - KitchenaidDe Nespresso Kitchenaid is een van de nieuwste Nespresso machines en zeker een met de meest karakteristieke uitstraling. Kitchenaid is voornamelijk bekend van de keukenmachine waarmee je vrijwel alles kan doen. De Nespresso machine van Kitchenaid lijkt qua vormgeving zeker op dat keukenapparaat. Het voordeel van deze Nespresso machine is dat niet 1 of twee voorgeprogrammeerde kop grote beschikbaar zijn, maar zes in totaal.

Nespresso Maestria

Nespresso machine - Magimix Meastria

De Maestria is geen kleine Nespresso machine, maar een apparaat dat de aandacht trek. En dat is niet onterecht de Maestria kan namelijk veel meer dan de meeste Nesprsso machines. Zo heeft de uitgebreide versie een kopjes verwarmer en een Aeroccino. De Maestria voelt ook veel robuuster aan dan de kleinere Nespresso machines, maar dat is dan ook weer wel terug te zien in de prijs. Een Maestria kost tussen de 449 en 599 euro en dat is heel wat meer dan de 99 euro een Inissia.

Nespresso Lattissima

DeLonghi Nespresso machineDe Lattissima is een topper onder de Nespresso machines. Dit model wordt alleen door DeLonghi gemaakt en is ook het enige model dat DeLoghi maakt. De Lattissima blinkt uit in gebruikersgemak en heeft standaard een reservoir voor melk. Dus u maakt met deze Nespresso machine in een handomdraai de lekkerste koffierecepten. De DeLonghi Lattissima is ook als d Lattissima plus te koop. De machine heeft nog meer functionaliteiten.