delonghiDeLonghi heeft een groot assortiment koffiemachines. Het bedrijf verkoopt onder meer volautomaten, espressoapparaten en combimachines. De Lattissima en de Lattissima Plus zijn de apparaten waarin u de koffiecapsules van Nespresso kunt gebruiken. Het assortiment DeLonghi  Nespresso machines uit vier modellen: Lattissima EN720M, Lattissima EN670B, Lattissima EN680M en Lattissima EN520+. De eerste drie modellen vallen onder de lijn ‘Lattissima’, de vierde is onderdeel van de ‘Lattissima Plus’ lijn.

Functies DeLonghi Nespresso apparaten

DeLongi NespressoDankzij het gepatenteerde, automatische cappuccino systeem van DeLonghi kunt u zelf de hoeveelheid koffie en melk bepalen. Zo maakt u gemakkelijk een kopje cappuccino of latte macchiato in de gewenste sterkte. Plaats het kopje onder de opening en druk op de toets. De verlichte bedieningsknoppen van DeLonghi zijn handig in gebruik. Met één druk op de knop bereidt u een lekkere koffievariant.

DeLonghi Nespresso Lattissima

DeLonghi NespressoDe DeLonghi Nespresso Lattissima maakt een cappuccino, caffè latte of espresso met slechts een druk op de knop. Maar dat is niet alles: niet alleen maakt de Lattissima de beste koffieproducten van alle DeLonghi Nespresso machines die momenteel verkrijgbaar zijn, ook is de Lattissima zeer eenvoudig te bedienen. De Lattissima gebruikt verse melk bij het bereiden van een cappuccino of latte, en dat proeft u. En na gebruik plaatst u het melkreservoir gewoon in de koelkast voor de volgende keer. Een andere interessante functionaliteit is het verstelbare platform voor koffiekopjes. U kunt dus zowel een latte glas eronder plaatsen, als een traditioneel koffiekopje.

DeLonghi Lattissima Plus (+)

DeLonghi NespresssoDe DeLonghi Nespresso Lattissima Plus maakt, net als de normale Lattissima, cappuccino’s en lattes. Het enige wat u hoeft te doen, is een Nespresso capsule invoeren en op de knop drukken. De voor te programmeren toetsen kunt u instellen naar uw persoonlijke koffievoorkeuren. U kunt tevens zelf bepalen hoe dik het melkschuim moet worden. De Lattissima Plus is verkrijgbaar in blauw, rood, wit en zilver. Het verschil tussen de Lattissima en de Lattissima Plus is de zijde waar het melkreservoir zich bevindt en de hoeveelheid melk die in het reservoir kan.