DeLonghi Lattissima plusDeLonghi heeft een groot assortiment koffiemachines. Deze pagina bevat informatie over de koffiemachine waarbij u Nespresso koffiecapules kunt gebruiken: de Lattissima Plus. De DeLonghi Lattissima plus maakt, net als de normale Lattissima, cappuccino’s en lattes. Het enige wat u hoeft te doen, is een Nespresso cups invoeren en op de knop drukken. Omdat de DeLonghi Lattissima plus verse melk gebruikt, is de kwaliteit van de koffie vele malen beter dan bij andere machines die melkpoeder of ‘ingebouwde’ melk gebruiken.

Uiterlijk DeLonghi Lattissima plus

DeLonghi Lattissima plusDe DeLonghi Lattissima plus is verkrijgbaar in blauw, rood, wit en zilver. Het apparaat heeft voor te programmeren toetsen die u kunt instellen naar uw persoonlijke koffievoorkeuren. U kunt tevens zelf bepalen hoe dik het melkschuim moet worden. En het melkreservoir kunt u loskoppelen van het apparaat en in de koelkast zetten voor volgend gebruik. Het verschil tussen de Lattissima en de Lattissima Plus is de kant waar het melkreservoir zich bevindt en de hoeveelheid melk die in het reservoir kan.

Verstelbare houder voor koffiekopjes

DeLonghi Lattissima plusEen andere handige functie van de DeLonghi Lattissima plus is een verstelbare plaat voor koffiemokken en -glazen. Zo kunt u voor het bereiden van een latte een latteglas gebruiken en voor een espresso een klein espresso kopje. En dankzij de warmhoudplaat kunt u uw kopje voorverwarmen en blijft uw koffie lekker lang warm. Door de kunststof uitvoering is de Lattissima teveel een koffieapparaat en te weinig een koffiemachine, maar voor de liefhebbers van een goede lattes is de DeLonghi Lattissima plus een goede aankoop.

Schoonmaken van de Lattissima plus

Nespresso cupsDe DeLonghi Lattissima plus heeft een ‘auto clean’ functie. Na een stuk of vijf lattes en een aantal espressoshots wordt het tijd de machine schoon te maken. Maar daarmee is eigenlijk ook alles gezegd. Want het reinigen van dit DeLonghi-apparaat is kinderspel. Met een druk op de knop spoelt u de melkschuimer om. En omdat het apparaat alleen Nespresso cups gebruikt, heeft u geen last van koffieresidu of water.