DeLonghi NespressoDeLonghi heeft een groot assortiment koffiemachines. Deze pagina bevat informatie over de koffiemachine waarbij u Nespresso koffie cups kunt gebruiken: de Lattissima. De DeLonghi Lattissima maakt via een druk op de knop de heerlijkste cappuccino’s, lattes en espresso’s. En dat niet alleen: recensenten geven aan dat dit apparaat de beste koffieproducten maakt van alle Nespresso-machines die momenteel op de markt zijn.

Heerlijke koffie

DeLonghi LattissimaOmdat de DeLonghi Lattissima verse melk gebruikt, is de kwaliteit van de koffie vele malen beter dan bij andere machines die melkpoeder of ‘ingebouwde’ melk gebruiken. En het melkreservoir kunt u loskoppelen van het apparaat en in de koelkast zetten voor volgend gebruik. Vergeleken met bijvoorbeeld de Jura Capresso is de DeLonghi Lattissima klein en compact. De EN720 is met 7,3 kilo de zwaarste Lattissima. De EN670 ben de EN680 wegen beiden 5,8 kilo.

 

DeLonghi Lattissima Uiterlijk

DeLonghi LattissimaDe afwerking van dit apparaat is erg goed. Hij ziet en voelt solide aan, precies zoals u van DeLonghi gewend bent. Een andere handige functie van de Lattissima is een verstelbare plaat voor koffiemokken en -glazen. Zo kunt u voor het bereiden van een latte een latteglas gebruiken en voor een espresso een klein espressokopje. En dankzij de warmhoudplaat kunt u uw kopje voorverwarmen en blijft uw koffie lekker lang warm.

Schoonmaken van de Lattissima

DeLonghi LattissimaDe DeLonghi Lattissima heeft een ‘auto clean’ functie. Na een stuk of vijf lattes en een aantal espressoshots wordt het tijd de machine schoon te maken. Maar daarmee is eigenlijk ook alles gezegd. Want het reinigen van dit DeLonghi-apparaat is kinderspel. Met een druk op de knop spoelt u de melkschuimer om. En omdat het apparaat alleen Nespresso cups gebruikt, heeft u geen last van koffieresidu of water.

DeLonghi Lattissima kopen

Net als de de meeste Nespresso apparaten is ook de DeLonghi Lattissima makkelijk te verkrijgen. Zo is deze Nespresso machine te koop bij onder andere de media markt en de BCC. Ook online winkels verkopen de DeLonghi Lattissima en vaak voor een nog scherpere prijs. Bekende online webwinkels in Nederland die deze machine verkopen zijn Redcoon en CoolBlue. Daarmee moet het aanbod voldoende groot zijn voor u om een goede keuze te kunnen maken.

DeLonghi Lattissima