KitcheaidKitchenaid is de vierde fabrikant naast Krups, Magimix en DeLonghi die machines voor Nespresso cups mogen maken. Kitchenaid doet dat met de Artisan, dat is dezelfde naam als de volwaardige espresso machine van Kitchenaid. De Kitchenaid Artisan heeft net als de meeste apparatuur van Kicthenaid een echt retrogevoel. Deze Kitchenaid Nespresso machine is in zes verschillende kleuren te koop waarvan er twee rood zijn. Ook is de Kitchenaid Artisan te koop in combinatie met een losse Nespresso Aeroccinno. Handig van de Artisan heeft geen stoompijpje.

Kitchenaid Artisan

Kitchenaid Nespresso machineNiet alleen het design straalt Kitchenaid uit ook de kwaliteit van de gebruikte materialen maakt duidelijk dat het om een Kitchenaid Nespresso machine gaat. De Artisan heeft een 1,4 liter waterreservoir en is makkelijk bedienen met de knop voorop de machine. Deze knop kan op vier verschillende standen worden ingesteld zodat met net zoveel gemak een espresso als een lungo kan worden gezet. Het waterreservoir van de Artisan is afneembaar en zo dus makkelijk schoon te houden en bij te vullen.  De Kitchenaid Nespresso machine is dus een lust voor het oog en makkelijk in gebruik

Kitchenaid Nespresso kopen

Kitchenaid Nespresso machineDe Kitchenaid Nespresso zonder de Nespresso Aeroccinno heeft een adviesprijs van 399 euro. Daarmee is het een van duurdere Nespresso machines vergelijkbaar met de Maestria en de Lattissima. En datzelfde robuuste gevoel heeft de Artisan ook. Maar als u goed op de aanbiedingen let hoeft de Kitchenaid Artisan zeker geen 399 euro te kosten. De beste aanbieding die ik gezien heb is rond de 299 euro, dat is toch mooi 100 euro bespaart.  Soms biedt Nespresso 80 euro extra nespresso cups aan wanneer u een Nespresso machine aanschaft. Het loont altijd de moeite om de Nespresso site in de gaten te houden.

Nespresso cups

Hervulbare cups Nespresso: NexPodNespresso zelf heeft meer dan twintig verschillende smaken Nespresso cups, waarvan u er zestien als proefpakket krijgt bij de aanschaf van een Kitchenaid Nespresso machine. Daarnaast zijn er meer dan tachtig andere aanbieders van Nespresso, die verkopen lang niet allemaal de cups in Nederland. En dan zijn er ook nog eens verschillende systemen die het mogelijk maken cups met eigen koffie te vullen. Dit zijn onder andere Coffeduck en Capsulin.  Dus passen de smaken van Nespresso u niet of zijn ze simpelweg te duur dan zijn er voldoende alternatieven. En vaak nog van hoge kwaliteit, zo zijnde cups van de Lidl door de consumentenbond als beste koop beoordeeld.