Krups NespressoKrups is een van de fabrikanten die machines voor het Nespresso systeem mogen maken. Naast Nespresso machines maakt Krups ook apparaten voor Dolce Gusto capsules. De Krups Nespresso machines zijn onder te verdelen in drie lijnen: Krups CitiZ, Krups Pixie en Krups Essenza. Alle deze modellen zijn te koop in diverse kleuren. Er zijn goedkope varianten en duurdere apparaten met meer functionaliteiten.

Krups CitiZ

Krups NespressoKrups Citiz is ontworpen voor liefhebbers van design en Nespresso. Niet alleen zet deze machine heerlijke koffie, het ontwerp is ook nog eens schitterend. De Krups CitiZ ziet er retro-modern uit, met een industrieel karakter. De Krups Nespresso CitiZ series omvat vier modellen koffieapparaten. De XN 7006 en de XN 7001 zijn de basismodellen en bevatten geen melkschuimer. De XN 7101 en de XN 7106 zijn de meest uitgebreide machines.

Krups Pixie

Krups NespressoDe Krups Pixie is een snel en gebruiksvriendelijke Nespresso koffiemachine. Dankzij de automatische uitschakeling na negen minuten en het lage energieverbruik is de Krups Pixie erg zuinig in gebruik. De Krups Nespresso Pixie serie is verkrijgbaar in drie kleuren: de XN 3009 is electric indigo, de XN 3006 is electric red en XN 3005 is electric titan. Alle machines hebben een thermoblock en een pompdruk van maar liefst 19 bar.

Krups Essenza

Krups NepsressoDe serie Krups Essenza bestaat uit unieke koffiemachines die een smaakvolle espresso zetten. Steeds weer het genot van een espresso met een romige cremalaag en een onvergetelijke smaak! De Krups Nespresso Essenza serie omvat 1 machine (XN 2003) die handmatig werkt en twee machines (XN 2120 en XN 2125) die automatisch zijn. Deze twee koffiemachines hebben een opvangbak voor gebruikte capsules.

Krups Nespresso kopen

Krups LogoKrups Nespresso apparaten zijn goed verkrijgbaar, zo verkopen grote elektronica ketens zoals, MediaMarkt en BCC Krups Nespresso machines. Ook online is er een ruim aanbod aan Nespresso apparaten van Krups, niet allen bij elektronica webwinkels zoals Redcoon en CoolBlue maar, ook bij gespecialiseerde koffiewinkels worden de Krups Nespresso machines verkocht. Let bij de aankoop op de gratis proef set die meestal bij het apparaat wordt aangeboden, dit bespaart u de eerste weken of maanden flink wat euro’s.