Krups NespressoKrups CitiZ is ontworpen voor liefhebbers van design en van Nespresso koffie. Niet alleen zet deze machine heerlijke koffie in een handomdraai, het ontwerp is ook nog eens schitterend. De Krups CitiZ ziet er retro-modern uit, met een industrieel karakter. De Citiz-serie van Krups omvat vier modellen koffieapparaten. De XN 7006 en de XN 7001 zijn de basismodellen en bevatten geen melkschuimer. De XN 7101 en de XN 7106 zijn de meest uitgebreide machines.

Krups Citiz basismodel

Krups CitiZHet basismodel Krups CitiZ is verkrijgbaar in twee kleuren: fire engin red (XN 7006) en titanium (XN 7001). Dit model is zeer geschikt voor mensen die niet op zoek zijn naar een Nespresso apparaat met veel toepassingen. Het basismodel van de Krups CitiZ bevat allerlei handige elementen, zoals een opvangbak voor lege Nespresso cups. De machine is met slechts drie knoppen makkelijk in gebruik en wordt geleverd met een duidelijke handleiding. Dit model is erg geschikt voor mensen die voornamelijk espresso drinken.

 

Krups CitiZ+Milk

Krups CitiZ & MilkVoor mensen die meer eisen van een Nespresso apparaat heeft Krups de CitiZ+Milk ontwikkeld. Dit is een Krups CitiZ uitgebreid met de Aeroccino melkschuimer van Nespresso. Zo zet u een heerlijke cappuccino of een latte macchiato met perfect melkschuim. Dit apparaat heeft een pompdruk van 19 bar en een opvangbak voor tien lege Nespresso cups. Dus als u meer wil dan alleen een lekkere espresso zetten, dan is de CitiZ+Milk een goede keuze.

Aanbiedingen voor Krups CitiZ

Krups CitiZ & MilkOmdat het verdienmodel bij Nespresso is gebaseerd op de verkoop van koffiecapsules, zijn Nespresso apparaten vaak met een grote korting verkrijgbaar. De Nespresso apparaten van Krups zijn volop offline en online verkrijgbaar. De Krups CitiZ kost ongeveer 90 euro, de CitiZ+Milk is ongeveer 40 euro duurder 130 euro. Maar dat is nog altijd goedkoper dan een Aeroccino los te kopen. Daarnaast krijgt u bij ieder Nespresso apparaat gratis zestien koffiecapsules om meteen te kunnen genieten van een lekkere Nespresso.