Krups EssenzaKrups Essenza zijn unieke koffiemachines voor een smaakvolle espresso. Steeds weer het genot van een espresso met een romige cremalaag en een onvergetelijke smaak! Deze serie van Krups omvat een machine die handmatig werkt: XN 2003. De andere twee machines (XN 2120 en XN 2125) zijn automatische Nespressomachines, met een opvangbak voor gebruikte capsules. Zo wordt het zetten van een kopje Nespresso nog gemakkelijker.

Modellen Krups Essenza

Krups EssenzaDe drie Krups Essenza modellen zijn de simpelste en goedkoopste Krups Nespresso apparaten. Bij de XN 2003, XN 2120 en XN 2125 is het echt ‘what you see is what you get’. Het ontwerp is minder uitdagend dan dat van de Krups CitiZ en Krups Pixie, maar zal zeker niet misstaan in de meeste keukens. Wat de Essenza modellen gemeen hebben met andere Nespresso apparaten van Krups: u zet er het perfecte kopje espresso mee.

Functies van de Krups Essenza

Krups EssenzaDe smaak van de koffie die met dit apparaat gezet wordt, is van uitstekende kwaliteit. Dat komt vooral door de 19 bar waarmee het water door de capsule gestuwd wordt. U kunt zelf de gewenste hoeveelhied koffie kiezen. Tevens schakelt het apparaat zichzelf na een half uur uit. Dit bespaart een boel energie. Door het compacte ontwerp past de Krups Essenza in iedere keuken. Het geluidsniveau is aanzienlijk, maar niet groter dan bij andere koffiemachines die met Nespresso cups werken.

Aanbiedingen Krups Essenza

Krups Essenza met AeroccinoOmdat het verdienmodel van Nespresso is gebaseerd de verkoop van Nespresso cups, is de Krups Essenza vaak met hoge korting verkrijgbaar. De Nespresso apparaten van Krups zijn zowel offline als online volop verkrijgbaar. Winkelketens als BCC, Saturn, MediaMarkt en Wehkamp verkopen allemaal vrijwel alle Krups Nespresso apparaten dus ook de Essenza. Daarnaast krijgt u bij ieder Nespresso apparaat gratis zestien Nespresso capsules, waarme u meteen kunt genieten van een lekkere Nespresso.