Krups NespressoDe Krups Pixie is een snel en gebruiksvriendelijke Nespresso koffiemachine. Dankzij de automatische uitschakeling na negen minuten en het lage energieverbruik is de Krups Pixie erg zuinig in gebruik. De Krups Pixie is verkrijgbaar in drie kleuren: de XN 3009 is electric indigo, de XN 3006 is electric red, de XN 3005 is electric titan en de XN3008 is donkerbruin. Alle machines hebben een thermoblock en een pompdruk van maar liefst 19 bar.

Modellen Krups Pixie

Krups PixieKrups heeft de kleinste, meest coole koffiemachine van Nespresso ontwikkeld: de Krups Pixie. Deze koffiemachine voor Nespresso is slechts 11 centimeter breed. Dit model onderscheidt zich niet alleen door haar ontwerp, maar heeft als belangrijkste pluspunt dat het ook nog energiezuinig apparaat is. Ook deze koffiemachine van Krups creëert een ongelofelijk romige crema laag en maakt zo een espresso met een onvergetelijke smaak.

Functies van de Krups Pixie

Krups Pixie en AeroccinoDe Krups Pixie beschikt over verschillende reinigingsfuncties zoals ontkalken, leeglopen als hij lang niet gebruikt wordt en spoelen. De koffie die het apparaat zet, is zeer warm. Al na 1 minuut opwarmen is de Krups Pixie klaar voor gebruik. U doet een Nespresso capsules in de houder en drukt op de knop. De capsule wordt opgevangen in een speciaal bakje en hoeft dus niet direct verwijderd te worden. Het rooster is in hoogte verstelbaar, voor uw favoriete koffiemok of espressokopje.

Krups Pixie Aanbiedingen

Krups PixieHet verdienmodel van Nespresso is gebaseerd op de verkoop van de Nespresso koffie cups. Daarom zijn Nespresso apparaten vaak met een hoge korting te koop. De Nespresso apparaten van Krups zijn volop te koop, zowel online als offline. Winkels als BCC, Saturn, MediaMarkt en Wehkamp verkopen vrijwel alle modellen Krups apparaten en dus ook de Krups Pixie. Daarnaast krijgt u bij ieder Nespresso apparaat een aantal gratis capsules om meteen te kunnen experimenteren met een lekkere Nespresso.