magimixMagimix is één van de zes fabrikanten van koffiemachines voor Nespresso cups. Het assortiment van Magimix Nespresso is onder te verdelen in drie modellen: Essenza, Pixie, CitiZ. De compacte Magimix Essenza (M100) behoort tot het goedkope assortiment en is dus voor ieder budget beschikbaar. De Magimix Pixie (M110) heeft een mooi design en is lekker compact. DeMagimix CitiZ (M190) is het nieuwste model en heeft een retro uitstraling.

Magimix Nespresso Essenza

Magimix Nespresso - EssenzaDe Essenza M100 van Magimix is een simpele Nespresso machine, maar voldoet wél aan alle eisen van een Nespresso apparaat. De Magimix Essenza produceert bijvoorbeeld 19 bar druk. Een standaard Essenza heeft geen automatische waterdosering, maar de Essenza van Magimix heeft die functie wel. Let ook op de combinatie aanbieding, waarbij de Magimix Essenza wordt aangeboden met een Aeroccino Plus melkopschuimer. Hiermee maakt u in een handomdraai een romige cappuccino.

Magimix Nespresso Pixie

Magimix Nepsresso - PixieDe Magimix Pixie M110 is de kleinste van de 3 Nespresso apparaten van Magimix. Dit koffieapparaat neemt weinig ruimte in op het aanrecht. Maar het strakke ontwerp van de Magimix Pixie is zeker een blikvanger in uw keuken. Het basismodel is standaard voorzien van een automatische waterdosering. De Pixie Nespresso van Magimix kan geleverd worden met een bijpassende Aeroccino melkopschuimer, zodat u met dit apparaat verschillende lekkere koffierecepten kan maken.

Magimix Nespreso CitiZ

Magimix Nespresso - CitizDe Magimix CitiZ M190 is de meest gestileerde Nespresso machine van Magimix. Dit model heeft, naast een prachtig ontwerp, de meeste functionaliteiten van alle Magimix Nespresso apparaten. De Magimix CitiZ is leverbaar in drie (hoogglans) kleuren: zwart, zilver, crème. Naast het uitgebreide standaardmodel, er ook een Magimix Nespresso CitiZ met ingebouwde Aeroccino. Zo kun u optimaal genieten van uw Nespresso cusp.

Magimix Nespresso machines kopen

Nespresso cupsDe Nesoresso machines van Magimix zijn misschien niet altijd het meest populair, maar ze zijn net als andere Nespresso machines vrijwel overal te koop. Zo verkopen de bekende electronica warenhuizen zoals BCC en Mediamarkt alle modellen. Ook online zijn de Magimix Nespresso machines goed verkrijgbaar. Online warenhuizen zoals Redcoon en Coolblue hebben een uitgebreid assortiment aan Nespresso machines.